Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

glas
Participant

navaden človek wrote: Pozdravljeni!

me veseli, da vas je kar nekaj teh, ki ste seznanjeni z Transurfingom. sam sem šele začetnik na tej poti. rad bi se mal več pogovril z nekom o Transurfingu in o življenju na splošno. imam vrsto vprašanj, na katera sedaj še nimam odgovorov. morda jih bom srečal nekje na svoji poti morda mi jih bo kdo od vas pomagal najti. vesel bom kakršnegakoli odziva.

hvala!

Pozdravljen človek Smile
Z odgovori je tako, da jih ni težko dobiti, težko je postaviti pravo vprašanje… Ker ravno zmožnost, za dobra vprašanja je izziv, ki dostavlja zanimive odgovore…
Tako, da ti želim, da boš v življenju uspel postaviti mnogo zanimivih vprašanj in dovolil vesolju, da ti dostavi odgovore.
No tu na forumu pa jih postavi v tistih temah, ki ti bodo porodile dobra vprašanja… Wink

Transurfing je pa umetnost, ki jo izvajaš že od rojstva (tako ti, kot kdorkoli drug). Tako, da ne poskušaj izumljati tople vode… Lahko le ozavestiš kar si do sedaj počel podzavestno in začneš to zavestno potencirati. Ker ko zmoreš zavestno usmerjati lastne kreacije, takrat jih vodiš v smeri, ki so ti najbolj pisane na kožo…

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”