Reply To: Forum – morebitne spremembe
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Forum – morebitne spremembe › Reply To: Forum – morebitne spremembe
21. 12. 2010 ob 14:50
Nataša
Član
AVATAR wrote: Nataša…to je za to, ker ne razumeš človeške narave…Včeraj je bilo zanimivo…ker je pač vrelo…in to je pritegnilo ljudi…V naravi ljudi je…da se odzivajo na akcijo-dogajanje…filmi niso zanimi, če ne vsebujejo prave akcije…isto velja za TV in medije…ŽIVLJENJE .
Ah, ni težava v tem, da ne bi razumela, kakšna je človeška narava, saj je to vendar vidno na vsakem koraku, ne razumem pa tega, da se lahko nekdo recimo pusti odgnati s foruma zaradi tvojih občasnih neumestnih izjav ali izjav kogarkoli drugega.
AVATAR wrote: Drugo…ljudje ne morejo pisati ( pristno ) o svojih duhovnih doživetjih…ker jih nimajo…
Seveda lahko pišejo, saj duhovno doživetje ni samo to, da greš meditirat, duhovno doživetje je življenje samo in njegov tok.
AVATAR wrote: Veš kot virtualna oseba mi nisi vseč…nisi človeška
Sem šla za vsak slučaj preverit v ogledalo, in lahko z gotovostjo potrdim, da sem čist človeška
AVATAR wrote: … da bi izginila v neko neobstoječo stanje ?!
Mislim, da ne razumeš mojega pisanja na forumu. Moj namen je pretrgat stare vzorce mišljenja in delovanja, ker preprosto ne želim biti več lutka v rokah vesolja, ampak prevzeti in trdno držati vajeti v svojih rokah. To pa ni možno, dokler nekaterih stvari ne odpustim. Sicer pa, le kako si zamišljaš, da bi lahko pri dveh nadobudnežih in sp-ju pobegnila v neobstoječe stanje. Verjemi, da moram bit precej trdno zasidrana v zemljo, da lahko to peljem.