Reply To: Forum – morebitne spremembe

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Forum – morebitne spremembe Reply To: Forum – morebitne spremembe

zofija
Član

Ejga….hahahahahahaha………..js sem en nebulozovčk, pa po tvojem oz. najbrž tud po kakem drugem mnenju, en ego-potovalček……in tebi pa še marsikomu drugemu gredo nebuloze in kar še zraven pride, od hahahahahahahah pa do norca…… že kar nekaj časa pošteno na kurac, najbrž?………Ejga, kot si že sam rekel, je forum tvoj in jaz ti priporočam, da narediš že to tvoje željeno dejanje in pritisneš že na ta gumb, ki te žulja. Se mi zdi, da je brez veze neki pričakovati, ker itak nikoli ne bo to kar boš pričakoval, ker pričakovanje je v domeni pogojenosti……..v tem imaš tudi sam dosti pojma, zato ti ne rabim kokodakati oz. kikirikati, da zakaj se pričakovanja nikoli ne izpolnejo vsaj tako kot si mi zamislimo, da se bodo……..Zatorej, čisto preprosto, bodi to kar čutiš, da si in, če ti gre kaj pošteno na JETRA, in ti imaš to možnost, saj je forum tvoj, preprosto lahko blokiraš, skenslaš, delitaš………Podporo ljudstva imaš…referendum je uspel…..sam ti se še moraš odločiti………naredi željeno dejanje, akcija-reakcija, no lhk tud reakcija-akcija, sam dej, naredi to dejanje………iz naše družinske strani ne bo nobenih zamer ali pa blatenja, kakor jih tudi do sedaj ni bilo……in ne rabiš se bati, da se bomo registrilali preko drugega računalnika, ker se ne bomo………, ker bilo je lušten in lušten bo še naprej, s forumom ali pa brez foruma…..saj veš, energija je energija…….zapreš ena vrata, pa butne ven pri drugih vratih…..ful vrat……, ker v bistvu vsak človek privlači točno take ljudi, ki jih rabi za svoj osebnostni”du7hovni” razvoj……..pa saj pravimo in se celo strinjamo, da kakor znotraj, tako zunaj……..pa ne verjamem, da je kdo od nas izjema, saj vsi živimo na zemlji,…………torej smo vsi zemeljski….saj smo vendar le na zemlji…….in zemlja je v vesolju……..naše fizično telo je zemeljsko…..ampak naša notranjost je pa božanska…….zatorej, če je forum tvoj…..naredi….kar ti srce poželi……..odločitev je tvoja….podporo ljudstva zgleda imaš……zatorej…..samo dejanje iz tvoje strani je še potrebno…….saj veš ta pika na i…..

Lepo je če deliš