Reply To: Forum – morebitne spremembe
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Forum – morebitne spremembe › Reply To: Forum – morebitne spremembe
20. 12. 2010 ob 12:05
Irena
Član
Vsi skupaj lepo pozdravljeni tudi od mene, zveste forumašice
Sem učenka IB šole z odloženim 3. letnikom in sem tudi del dote Maat foruma, ki si ga, Tadej, prevzel in tako toleriral, da forum ni ne (več ?) Maat forum niti ne (še ?) IB podpora učencem, temveč nekaj vmes.
Brez scriningov in tehnik moja občutenja:
Nehajte drug drugemu pripovedat “pravljice”…najsi bodo še takooooo veljavne za ene ali druge… trenutno drug drugega le prepričujete v svoj prav . In bolj kot na ” oblast in dobronamernost” se ta boj bije, bolj se greste Babilon – nihče nikogar ne sliši, kaj šele razume. Mislim, da gre pri vsem skupaj za izjemno darilo Univerzuma, predvsem Tadeju in Moysi, ki sta se tule na forumu srečala
Reagira na vajino UGASNJENO RADOVEDNOST – vsak v svoji rutini in špuri , pa sploh ne bom rekla, da eden le zemeljski, drugi pa le nebeški – sta ali pozabila, da je Življenje skrivnost, ali pa sta mnenja, da sta jo že razvozljala oz. sta tik pred tem. Konflikt, ki je nastal, dokazuje, da temu ni tako .
Karikiram, ker ne vem, kako naj povem, da se naj vajine vibre malo zgostijo in malo razredčijo, kajti obema bi še kakoooo prišel prav DEL modrosti drugega . Morda bi se eden malo “spustil”, drugi pa malo “dvignil”, pa bi bilo za oba prostora na tem forumu. Sicer pa imejta vsak svojega
Ja, Tadej, vse kaže da se boš moral odločiti (oziroma se že odločaš). Konstruktivnih predlogov pa je že kar precej napisanih in jih tudi jaz podpiram. Izbiraš pa itak ti!
Pozdrav, Irena