Reply To: Forum – morebitne spremembe

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Forum – morebitne spremembe Reply To: Forum – morebitne spremembe

Anonimnež
Nedejavno

Mene pa zanima kako naj bi bil forum kao za podporo učencem pri zadevcah o katerih Tadej nima pojma in kjer bolj prideta v poštev Marjan in Beba…Kaj če se terapevt sreča z osebo ki se je ukvarjala s črno magijo al pa se je s tem ukvarjala njena familija al pa kaj v tem stilu…A to naj mi Tadej razlaga, ki se je ukvarjal samo s kučicami in prostorom in kjer je tudi sam mogel dati številko eksorcista…poznam osebo ali dve ki se ukvarjata z energijami in ki poznata Tadeja že iz otroštva, sta se samo smejala pri nekaterih stvareh ki sem jima pokazal iz šole…vprašal sem namreč za mnenje…in če so te osebki sposobni eksorcizma ipd. stvari, ki mi povejo tudi določene zadevice, ki se jih Tadej izogiba, da v praksi ni vse tako kot piše v njegovi knjigici…in če so moje izkušnje bolj podobne njihovim razlagam…komu potem bolj verjeti in zaupati…Question Question Question

Za mene je lahko forum zaprtega tipa, v tem primeru bodo ljudje čisto odvisni od znanja in praktičnih izkušenj predavateljev…če je pa odprtega tipa pa lahko uleti tudi nekdo, ki ima več pojma na področju, ki se predavateljem sploh ne sanja in pri kateremu ima marsikateri učenec probleme al pa jim je način od x človečkov bolj sprejemljiv oz. bolj po njihovem okusu…LOL

In če sem že dal primer slabih energij, črnih duhcov, eksorcizma…kdo bi v tem primeru od predavateljev najbolj znal svetovat…Question Tisti, ki ga sploh ni na tem forumu…LOL

Zato sem pa rekel da je Tadej zemeljski tip in da lahko govori samo za področja ki jih obvlada…in naj se neha vmešavat v stvari ki jih sploh ne razume…razumejo jih pa nekateri drugi predavatelji…Če naj bi bil forum kao namenjen za podporo učencev bi morali podajat informacije in pomagat vsi predavatelji, ne pa da je Tadej kao stručko za vse…Različni predavatelji,različne specializacije, različni nivoji učenja in podajanja informacij…To sem namreč lepo povedal kao v svoji temi….LOL

In valjda ni me treba jemat resno…itak kao pljuvam po šoli, sem konfliktna oseba ipd…tralala…LOL Tongue

Lepo je če deliš