Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Bioresonanca in izkušnje z njo › Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo
Bil sem predkratkim v Diagcentru na terapiji, ki jo izvajajo z napravo MORA Super+.
Ta naprava ima kar nekaj zanimivih funkcij. Ima tri lončke in vsak od teh je z koaksialnim kablom priklopjen v napravo.
V en lonček se da malo urina, v drugega slino v tretjega pa vodo.
Položiš noge na zato namenjen podstavek, v rokah pa držiš elektrodi. Nato ti s kovinskim svinčnikom pritiskajo na akupunkturne točke na rokah in nogah. Naprava zazna presežke ali primanjkljaje energije. Nato se na podlagi teh meritev naredi terapijo, pri kateri uravna pretoke energij, geopatoloških vplivov, zakisanosti telesa itd…. Naprava naj bi delala z tvojimi lastnimi frekvencami.
Sam sem imel recimo težave v nogah in sem pač vedel da gre za presežek energije, naprava je to pokazala in to tudi kolikor toliko uspešno odpravila. Sedaj imam manj “bolečine” v nogah, ni pa še to to.
V lončku, v katerem je voda pa naprava vanjo zapisuje informacije. To vodo nato po kapljicah jemlješ vsak dan 10 dni.
Kolikor sem opazoval vse skupaj, ti s to napravo ne morejo diagnosticirati ničesar. Temelji na znanju akupunkture, škodljivosti sevaj ipd….. Če človek pri sebi ne spremeni nič, se energijsko stanje kaj hitro povrne v prejšnje stanje in nisi naredil nič.
Pomojem na enak način deluje tista napravica, za katero je nekaj postov višje spraševal Tadej.
(http://slo-fitness.netfirms.com/slo3/prod_01.htm?cPath=1&Product_ID=1)
Vglavnem, zadeva pomaga, ni pa baš nekaj. Kar se tiče pa strokovnosti osebja, ki terapijo izvaja, pa ne bom komentiral, saj mi niso znali odgovoriti niti na eno vprašanje. Takorekoč sploh ne vedo kaj delajo in kako naprava deluje. Na kratko sem opisal občutja, opažanja pri tej zanimivi izkušnji, bom pa šel še na bicom 2000, me zanima kako dobro stvari diagnosticira. Poročam, če bo koga zanimalo.