Reply To: Equilibrium delavnica
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Equilibrium delavnica › Reply To: Equilibrium delavnica
Pa še malo konkretnih rezultatov po delavnici Equilibrium (novembra 2009 se mi zdi). Svoj pleksus oziroma 3. čakro sem si s temi pristopi skoraj popolnoma sprostil in prav čutim kako mi postaja vsak dan bolj stabilna in močna, to vidim predvsem pri odnosih, komunikaciji…Pa še nekaj …varaianta…malo za hec al pa zares. Spremljam občasno šport, npr. košarkarje Olimpije, bolj iz psihološkega vidika, odnosi med igralci-trenerji, občutki…Olimpija je zgubila ene zadnjih nekaj tekem čist na koncu, v končnici. Enostavno so se po domač povedan “usral” in bežal od odgovornosti, ne glede na to, da so mel ponavad še ene par minut pred koncem 10 pika ali več prednosti. No, včeraj so igrali prosti Zvezdi, menjavajo v vodstvu-eni in drugi….spet končnica, 40 sekund pred koncem…time out…Zvezda vodi za eno piko. Pa sem rekel naredno equlibrium z namero za ekipo Olimpije. Dam vse igralce v krog in jih prestavim v realnost kjer so zmagal…in to se je res zgodilo, dali celo zadnji koš in ubranili napad…Zanimiva izkušnja…ne rečem, da sem kaj pomagal, a vendarle…zanimiva izkušnja