Reply To: Equilibrium delavnica
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Equilibrium delavnica › Reply To: Equilibrium delavnica
Če vzamem kratko časovno obdobje, recimo zadnjih 12.000 let…v času plemen in starih kultur ko so ljudje bili povezani z naravo in častili Boginjo…itd…V teh 12.000 letih sem se veliko krat rodil in pogoji za mojo OZAVEŠČENOST so bili zelo dobri…kar pomeni, da sem iz življenja do življenja postajal vedno bolj ozaveščen in močan…In ti mi zdaj želiš povedati, da je nek posrani družbeni sistem, čez noč uničil mojo ozaveščenost, ki sem jo krepil TISOČLETJA…???…Koliko je potem vredna ta ozaveščenost, ki pade čez noč ???…V tem ni nobenega smisla !!!
Ja, tvoja ozaveščenost je bila/je super, ampak bi rekla, da v smeri taki, da še vedno sodeluješ z naravo…častiš boginje…sej v bistvu to zdaj nekako počneš, ko se “ukvarjaš” z duhovnostjo….in ta “dar” si uril vsa ta tisočletja…materializem je pa nekaj novega…pokvarjenega…če hočeš zlobnega…in tega tvoja dušica ne pozna…in se mora spet toliko in toliko tisočletij tega učit…zdej vprašanje je, kako je ta zgodba povezana z “nesramno” bogatimi….zakaj njim “rata”, tebi, nam, pa ne….peesda, jst bi rekla, da z namenom…neki se moraš še naučit…nekaj podelat…mogoče moraš bit najprej revna miš, da si potem lahko bogat lev…kwa pa vemmm…jst se na tvojem mestu ne bi kej dost več ubadala s tem…tko pač je, verjetno pa “brcaš” v napačno smer…zdej če ti job smrdi…ga zamenjaj….vedno berem, da če nam neka reč ne gre, če dela ne opravljamo s srcem, užitkom, potem je treba nekaj narest, da bo drugače…poišči si kak drug vir zaslužka…ki te bo veselil, izpopolnjeval…potem bo tudi denarja več…po mojem vsi bogati uživajo ali pa vsaj so uživali pri tem kar počnejo…in je potem tudi rezultat bolj pozitiven… probaj v to smer začet študirat