Odgovori na: Sal Rachele
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Sal Rachele › Odgovori na: Sal Rachele
Tudi sam sem bil na delavnici, ki jo je priredil v Kamniku. Najprej naj povem, da je to moje osebno mnenje in izkušnje nekoga drugega so lahko popolnoma drugačne. Nad delavnico nisem bil navdušen. Večinoma je govoril o “prihodnosti”, ki se je za nekatere zdela zelo preroška, kot da vidi v prihodnost. Meni pa se njegove napovedi niso zdele nič kaj zanimive, saj sem večino predvidenih dogodkov naštudiral tudi sam. Govoril je o vojnah po svetu, ekonomskem stanu itd. Vse to pa so dokaj “lahke” in očitne napovedi, če si vsaj malo razgledan in si zmožen vsaj najmanjšega predvidevanja glede na trenutno situacijo. Najbolj od vsega pa me je zmotilo to kanaliziranje z Ustanovitelji. Verjamem, da so nekatera bitja tega zmožna in so aktivna na tem področju, njegov pristop pa me je popolnoma odvrnil. Kot prej povedano, govoril je o informacijah, ki so pobrane od drugih (vendar niso najbolj razširjene oz. popularne), med kanaliziranjem so ga očitno zmotili številni dejavniki (zvoki iz okolja…) in je že izgledalo kot da je bilo kanaliziranje prekinjeno, pa je vendar še vedno trdil da je povezan in odgovarjal. Zato se tukaj tudi strinjam z uporabnikom @Potočnik zgoraj. Res je, zmotil se je tudi glede Hillary . In tudi sma sem dobil občutek, da gre res za psihoanalizo (sem tudi sam nekaj delal na tem področju). Res da ni bilo tako očitno kot po TV, ko starejša ženska starosti 85 let kliče za napoved prihodnosti na področju zdravja, vedeževalec pa ji pove, da bo imela v kratkem hude težave z zdravjem (no sh1t? Najprej oseba je stara 85 let – težave z zdravjem so že skoraj logične, poleg tega če sprašuješ za zdravje potem že očitno imaš probleme na tem področju). To so pač moje izkušnje. Sem pa vsekakor navdušen, da se trudi na tem področju in ozavešča ljudi, ter jih vsaj usmerja na pravo pot.
Spread