Odgovori na: Zdrava in bolna umetnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zdrava in bolna umetnost Odgovori na: Zdrava in bolna umetnost

glas
Participant

Tukaj pa en slovenski slikar, ki ustvarja umetnost iz relnih vrednot, prečiščenih vseh čustvenega navlak in druge nesnage..   :-)

Tukaj je njegov kratki uvodni zapis:

SO-KREACIJE…
HVALA TI…
Moje ime je Tao Chi… kar v prevodu pomeni… pot energije… ali v nadaljnjem prevodu tudi… pot so-kreiranja… pri čemer pa se preoblikujejo oblike… realnosti… itd… hvala…

Izvor umetnosti izvira iz nezavednega… in zato sem tudi sam… pri vsaki sliki… ko sem opazil… da to počnem z umom… skušal čimprej preiti v ne-zavedanje… v prazen nič… od koder… so bile nato tudi vodene roke… ki so slikale… slike… in skozi ta gibanja… kakor tudi s tem… kar je bilo na platnih… sem dozoreval v zavedanje… in ko je moje zavedanje… sprejelo trenutno bistvo… vsake posamezne slike… sem vedel… da je slika… naslikana… vendar slike… so še vedno… na nek način nežive… pa vendar so na nek način tudi žive… in zato mi vedno znova… ko se spogledujem z njimi… izzovejo moje ne-zavedanje… katero se želi roditi v zavedanje… hvala…

Čudovito pa je tudi… da v stiku s slikami prihajajo ljudje… kakor tudi jaz sam… v popolno telepatsko in energijsko povezavo… saj se vedno… ko smo v interakciji s slikami… čas ustavi… in vse postane eno… to pomeni… da včasih postane oseba del slike in je eno le z njo… včasih pa slika poustvari enost z osebo in s področjem… na katerem ima oseba lahko blokado ali neravnovesje na neki točki svojega življenja… v stanjih splošne prečiščenosti… pa slike ostajajo le kot portal za lažje in splošno vstopanje… ter ohranjanje enosti in ravnovesja… na vseh področjih… hvala…

Sicer so slike… lahko tudi v neaktivnem stanju… saj so nevsiljive… ker tudi jaz nisem vsiljiv… torej sem aktiven le… ko mi je dovoljeno in je sinhrono obojestransko… torej učitelj… ki uči učenca… ko je ta resnično pripravljen videti… slišati… čutiti… in realno prakticirati potrebno… hvala…

Slike so lahko tudi harmonično neaktivne… če bi se od njih umsko nekaj pričakovalo… torej neiskreno… ali pa s praznimi pričakovanji… ker takrat je tudi naš izraz prav takšen… in potem ne more biti v povratni informaciji… prisotnega nič drugega… torej lahko ponudijo tudi kaotično aktivnost… kar sem… skozi svojo… kakor tudi skozi tujo prakso… že večkrat doživel… vendar… če to vzameš… kot šolo… te potem prav to popelje izven kaosa… saj se na slikah spreminjajo oblike… ker se tudi v nas vse to spreminja… in to pomaga… da se spreminjajo emocije… programi… nezavedni zapisi in zato tudi vibracija ter energije… kar pa privede do spremembe celotne realnosti… v nas samih… kakor tudi v zunanji manifestirani okolici… hvala…

Da pa lahko razumem… kako to deluje… sem moral prav to… prvotno uresničiti v sebi… zato tudi imam sposobnosti… katerih en del sem omenil že v navezavi z naslovi slik… s tem dajem na znanje… da prav vse slike… ki jih prodajam… imajo te čudovite energije v sebi… zato so slike žive… in delujejo na vsakega posameznika… tako kot je zanj optimalno primerno… treba se mu je le prepustiti… da mu pokažejo… kar mu je dano… in da s pomočjo tega uresničuje… kar mu resnično pripada… hvala…

Eden izmed imetnikov mojih slik mi je tudi poročal… da je slika bila več let… neaktivna… nato pa je naenkrat spet oživela in postala del življenja prisotnih… na najbolj čudovite… čudežne in unikatne načine… kakor tudi na primer… da se jim skozi sliko zrcali mesece in mesece njihovih življenj… kar pomeni… da lahko dejansko skozi sliko vidijo kaj trenutno živijo… in kaj pomenijo povezave… ki se jim dogajajo v življenju in podobno… ne bi pa želel preveč opisovati vseh teh osebnih izkušenj… saj ima vsak popolnoma svojo intimno izkušnjo z njimi… in bi opisi tujih izkušenj… le otežili lastno in unikatno povezavo… ki jo lahko vzpostavi vsak posameznik z njimi… in zato od tukaj naprej prepuščam vsakemu posamezniku… da prejme darila… ki so mu namenjena… hvala…

življenje je čudovito…
z ljubeznijo in hvaležnostjo…

link z prezentacijo slik:

https://prezi.com/l_ombrt9dy_6/so-kreacije-hvala-ti/

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”