Reply To: Sikaniranje v sluzbi
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Sikaniranje v sluzbi › Reply To: Sikaniranje v sluzbi
Katka wrote: Bi vas prosila za nasvet…Sestra dela v privat firmi…je sefica proizvodnje.Vseskozi je rada hodila v sluzbo , zadnje pol leta pa je vse skupaj ena muka.Sodelavka jo na vsakem koraku sikanira, daje v nic njeno delo,isce napake in jih seveda obesa na veliki zvon. Sestra je borka, je pred leti prebolela kostnega raka. Zadnje mesece je skoraj ne prepoznam vec…bojim se za njeno zdravje. Energetsko je popolnoma izcrpana, zbuja se sredi noci, v sluzbo hodi ze navsezgodaj , dela seveda cele dneve. Sem ji svetovala, naj se zasciti pred zlobnostjo in nesramnostjo sodelavke. Ampak cutim, da ni sposobna niti nima moci se sestaviti nazaj. Pravi, da jo sodelavka ze zjutraj z nesramnostjo in podlostjo popolnoma sesuje. Mogoce obstaja kaksen kamen, talisman ali karkoli, kar bi jo zascitilo pred negativnostjo ki je je delezna. Kako naj ji pomagam…Mi je ena izmed najdrazjih oseb, ki mi jih je zivljenje naklonilo.Hvala
Če verjame v kristale ……naj dobi onix-črni ..naj si ga sprogramira …ustrezno.
Lahko tudi obsidian …
al pa hematit
drugače pa naj si okrepi plexsus…ker jo žre kot sto hudičkov…
( to so pa jantar, citrin …pa tud gorski kristal-kamena strela )
strelka2010-10-14 14:05:10