Čudeži
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Čudeži
- This topic has 34 odgovorov, 10 glasov, and was last updated 10 years, 8 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
10. 1. 2010 ob 17:13 #508BAD-BOYParticipant
Tole sem pred kratkim gledal od Gregga Bradena. http://www.youtube.com/watch?v=qwB38Yioaqo
V videu govori kako ustvariti čudeže na področju zdravja, miru na zemlji itd. Skratka, da je potrebno to kar si želimo občutiti sedaj. Govori tudi, da so nekateri ljudje, ki so sodelovali v različnih poskusih bili izurjeni v občutkih zdravja, miru itd. Mene pa zanima, če je med vsemi temi občutki sploh kaka razlika? Ali moraš res biti izurjen posebej za neko področje (posebej za zdravje, posebej za mir)? Ker recimo jaz ne glede na to kaj želim občutiti (ljubezen, srečo, bogastvo, mir…) občutim vse enako.
glas 2013-08-01 08:58:23 11. 1. 2010 ob 5:53 #518tadej pretnerModeratorBAD-BOY wrote: Tole sem pred kratkim gledal od Gregga Bradena. http://www.youtube.com/watch?v=6nKSq2tV1kE (tole je 1. video od 7.)
V videu govori kako ustvariti čudeže na področju zdravja, miru na zemlji itd. Skratka, da je potrebno to kar si želimo občutiti sedaj. Govori tudi, da so nekateri ljudje, ki so sodelovali v različnih poskusih bili izurjeni v občutkih zdravja, miru itd. Mene pa zanima, če je med vsemi temi občutki sploh kaka razlika? Ali moraš res biti izurjen posebej za neko področje (posebej za zdravje, posebej za mir)? Ker recimo jaz ne glede na to kaj želim občutiti (ljubezen, srečo, bogastvo, mir…) občutim vse enako.
Bad – boy, nekje je tema o afirmacijah. Tam sem natančno opisal,kako se to naredi. Vizualizacija s čustveno identifikacijo. Čim imaš to kombinacijo, se ti ni treba obremenjevati s tem, ali bi “moral” čutiti malce bolj takole, al malce drugače.
11. 1. 2010 ob 10:09 #526ANAČlanNo, tudi jaz sem zadnjič “študirala” o tem, pišuka, a glih moramo predelat biljon knjig, obiskati biljon delavnic ( in pri tem spušti biljon denarja ), da bi bili sposobni kao nečesa večjega, boljšega, živeti kvalitetno življenje…In kakšen odgovor sem “dobila”? Da. Res “moraš” se izuriti na ta način, da bereš, hodiš na delavnice…Ker zakaj? Zato, ker imamo danes ljudje zelo močen Um aka Ego. In le ta nam “prepreči” da “slišimo” sporočila od naše podzavesti, intuicije, kjer je ogromno koristih informacij…In da bi preglasili ta um, se moraš izuriti, da ga znaš “utišat”, imeti pod kontrolo. In s tem dobiti sposobnost, da slišiš, čutiš ljubezen, mir, moč zdravljenja…ja Je razlika med temi občutki, in to zelo velika….
ANA2010-01-11 10:11:17
17. 1. 2010 ob 17:47 #621BAD-BOYParticipantTorej imamo 2 nasprotujoča si mnenja. No začel sem debato, ker sem tudi od ostalih želel mnenje, sicer se pa strinjam s Tadejem. Nekaj podobnega sem tudi slišal od Mike-a Dooley-a (enega izmed učiteljev v knjigi in filmu The Secret). Pravi, da je najbolj važno, da vizualiziramo, se vidimo srečne in to tudi občutimo. In potem še doda: “ali misliš, da bi te vesolje naredilo srečnega in bolnega, ali srečnega in revnega, ali srečnega in osamljenega itd.”? Tole kar pravi se mi zdi logično. Torej po moje ni neke razlike v občutkih oz. ni potrebna.
2. 4. 2013 ob 22:52 #19192NinaNanaČlanNormal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONEMicrosoftInternetExplorer4
Pozdravljeni!
Prilagam Vam povezavo sliko sebe in
prijatelja, ko sva se v noči iz sobote na nedeljo slikala v Koloseju v
Mariboru.Slika bi morala biti brezhibna, a se je na njej pojavil nekakšen križ v
»avri«?, zelene barve, nekakšen roza krog, okoli moje roke in enih 5 senc, v
katerih so obrazi, kateri se sicer ne vidijo razločno, razen obraz na prsih
prijatelja.
Na roki nisem imela nakita in ničesar, kar bi lahko vzpodbudilo svetlobo zelene
ali roza barve.Ker sem tako rekoč zelo prestrašena in ne vem, na koga se naj obrnem, iščem
ljudi in informacije na spletu, kjer sem naletela na Vas.Lp in hvala za pomoč.
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}2. 4. 2013 ob 23:06 #19193strelkaParticipantme prav zanima kaj bo povedanega …
jaz ne vidim nič kaj takega …slikala si flešem , in to v ogledalo …svetloba se je odbila in zgodilo se je kar se je …tisti zeleni krogec …bo pa je orb….po moje.,strelka2013-04-02 23:07:07
3. 4. 2013 ob 10:04 #19197glasParticipantNinaNana wrote:
Prilagam Vam povezavo sliko sebe in prijatelja, ko sva se v noči iz sobote na nedeljo slikala v Koloseju v
Mariboru.</span>Slika bi morala biti brezhibna, a se je na njej pojavil nekakšen križ v
»avri«?, zelene barve, nekakšen roza krog, okoli moje roke in enih 5 senc, v
katerih so obrazi, kateri se sicer ne vidijo razločno, razen obraz na prsih
prijatelja.
To je pa eden lepših svetlobnih križev kar sem jih kadarkoli videl, v taki lepi zeleni barvi in še polepšan v soju roza barve zgoraj, pa še neki beli sij spodaj.. Prisotni sta zelena in roza barva, barva srčne čakre, centra ljubezni, roza pa pravtako barva ljubezni..
Ti svetlobni križi se pojavljao po vseh raznih stavbah objektih, na oknih ali raznem steklu.. To se pojavlja po svetu (zraven še mnogih drugih pojavov) kot spremljajoči pojav te dobe, “čudeži”, ki so poslani ljudem, da nam pomagajo sprejeti to kar v resnici smo..
Jaz osebno sem videl le enega enkrat, na eni stavbi na morju..
Drugače pa so publikacije, ki poročajo o pojavljanih tega pojava po vsem svetu..
Fenomene nam manifestirajo Mojstri, ki skrbijo za evolucijo in prebujanje človeštva in nam tako pomagajo, da bi uspešno prešli tranzicijo v Novo Dobo.. Ti fenomeni se povezujejo predvsem z mojstrom Maitrejo oziroma v krščanskem delu sveta tudi z Mojstrom ki ga poznamo pod imenom Jezus..
Vglavnem brez strahu, to je blagoslov tebi in prijatelju, idita po poti blagoslova, da vama razkrije celotno sliko zakaj se vama je manifestiral..
Nisem pa še slišal, da bi se kdo ustrašil takega križa , malo manj glejta grozljivke in druge filme, s katerimi se programira človeštvo, se omejuje zavest, vstavlja podzavestni strah do duhovnega in tako niža vobracije.. No pa saj se vama je v koloseju manifestiral.. glas2013-04-03 10:08:24
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.