Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

zofija
Član

glas wrote:

…ki se odziva na to kar je v nas…čustva-misli-želje-potrebe…itd…Svet, ki hodi z nami z roko v roki… …kako preprosto in lahkotno…človeku prav odleže…kaj ne !?

Vbistvu je to nekaj najbolj strašljivega kar je možno!
Poskusi sam…
Opazuj kakšno uro svoje misli, kako in kaj razmišljaš tekom vsakdana, kot reakcija na to kar se dogaja okoli tebe (naprimer: jeza, nevoščljivost, bes, škodoželjne misli, ali misli tipa triller, horor,… in vsi strahovi v katere se um lahko spušča,…) ker um ima pač veliko časa in se sprehaja marsikje, no pa si predstavljaj, da bi vsaka misel se ti takoj fizično manifestirala in bi jo SAM takoj izkusil, ko bi jo pomislil…
Ker dobrih si želimo, samo a smo pripravljeni sprejeti potem še slabe?

Dokler nisi popolnoma zavesten, ne vem če rabiš kaj takega…
Je najprej potrebno biti gospodar svojim misli in občutkov in potem si komaj zmožen kreacije, ki je zelo hitra, vedno bolj instant.
Zato pa je ”instant karma” ali izredna hitrost kreacije lastnih želja, nekaj kar se dogaja le ko je zavest na zelo visoki ravni…

ClapClapClap VAUUUUUW, bravo, dej še kaj napiši!

Pa saj se vsaka misel fizično manifestira, mogoče ne takoj, ker prednost se mi zdi, da imajo tiste misli, ki so podkrpljene z našimi prepričanji…….brez nič, ni nič……Einstain pravi celo s svetlobno hitrostjo, se pravi, da se mi sploh ne zavedamo in misli so se že manifesterale v tukaj in sedaj, le, da razumevanje le-teh pride kasneje ampak seveda, ko to presežemo, se nimamo kaj bati, njet strah, kuker bi Rezi rekla…….harmonija znotraj nas in seveda posledično tudi zunaj nas( pač tlelele nimamo kej, tako je pač življenje v vesolju in mi smo vesoljci, čeprav živimo na Zemlji, smo še vedno najprej v vesolju in se mi zdi, da prvo je prvo in drugo je drugo, čeprav smo vsi skupaj z vsem eno, …… ampak pa čakamo na neke vesoljce, ironično kaj ne?

No, res sem ga mal zafilozafirala, cilam na zadnje dve vrstici, ali pa tudi ne, kolker za kerga, ampak se mi pa zdi, da mi gre na buljš, ker niti enkrat nisem omenila besede LJUBEZEN( no ja Zofa, pričaj priču)….
Lepo je če deliš