Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

Anonimnež
Nedejavno

SVETLA wrote: Čestitam,tako sem vesela da sem prebrala kaj takega saj tako upam da je iz moje godlje tudi možno zlezti, jaz sem prebrala samo 1knjigo, počasi bom nabavla 2. Govorila sem z Zoranom samo imam podobno mnenje kot ti da bi do eneih zdev rada prišla sama, kar sem do zdaj v žiljenju pravzaprav vedno, moram pa priznati da ko pa padem v čudno situacijo je tudi tako ker se ne znam ali prav obriti ali pa mi niso dani ljudje ali pa tako hočem? Da sem v godlji tako dolgo dokler nimam sama že vsega dovolj in je stvar huda za mene in moje bližnje, pa zberem neke atome in začnem in se sama izvlečem. Za razliko od mojega moža ki ga po gledanju iz mojih oči – vedno kdo ven potegne. Verjetno pa je na vseh, po teoriji transurfinga da se moraš sam sestaviti da lahko dobiš tisto dobro zaželjeno……………….

Hm, če pogledam moj life…sem ga dost sral in bluzio…in čeprav je na videz zgledal, da sem se sam spravil iz godlje ko sem res imel vsega dost…tralala…se je kasneje izkazalo, da nikoli nisem zares bil sam…gre se samo za predajanje in sprejemanje…komu ali kaj…tega pa ne mislim bluzit…življenskemu toku, če drugega ne…Hug

In naj se gre ego in ponos nekam solit…vsak človeček pride v situacije ko potrebuje kakšno pomoč…in pametni jo bo tudi sprejel…tralala…Tongue

Lepo je če deliš