Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

Anonimnež
Nedejavno

Nisem glih pristaš thete, sem se pa pozanimal o par stvareh…načeloma se ukaze in namere res tvori kao v alfa al pa beta stanju…če pa pogledam določene menihe in jogije se pa res vprašam če ta teorija še drži…In če se mene vpraša se o theta, delta stanju ne ve skoraj nič…kje je pa šele epsilon, gama in lamda stanje…zato pa ne uporabljam pogosto te razvrstitve ampak imam rajš ezoterično, ki deli področja na astral, mental in podnivoje…Sicer se pa itak lahko izgovarjam, da sem zgoraj napisal da nimam pojma o tem…LOL

Od vseh ki prakticirajo theto, jih je pa samo kakšnih 5% res sposobnih pridet tja…to je v bistvu še boljš za nas, če ne bi bilo še več štale po svetu…zato tudi nekatere njihove izjave jemljem z rezervo…Tongue

Kar se pa izkušenj tiče…zgleda da me učijo ponižnosti in bhakti joge-pot predanosti -to je pa včasih v nasprotju s tistim kar se govori na takih delavnicah…Je pa zanimivo da šele zdaj dobivam inforemacije po koščkih kaj vse je v ozadju tega…zato se pa jaz nimam za Kreatorja, ampak za so-Kreatorja…Hug
Lepo je če deliš