Reply To: Doubleganger

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Doubleganger Reply To: Doubleganger

tadej pretner
Moderator

glas wrote:
Hmm, zanimiva teza, lahko se tudi tako razumeva ja, čeglih pa se da komplementarnost (hkrati) tudi dobesedno razumevat, pa se obe verziji ne izključujeta (tudi, če obstajata hkratno) !

Mah, to se da razumeti na marsikak način, sploh če izhajaš iz situacije, da v vseh mogočih okoliščinah, na vseh različnih stopnjah razvoja že obstajaš. Če je temu tako, je moč najti tistemu delu tebe, katerega živiš zavestno, vedno najti komplementarno polovico, ki te popolnoma izpolnjuje.

glas wrote:

Drugače pa se mi zdijo logični mnogi pristopi, ki se dandanes pojavljajo..

Pojavljajo se kot vrelci novih znanj in tehnik, ki jih jaz vidim kot posledico globalnega širjenja zavesti, ki se dogaja s ”svetlobno hitrostjo”…

Zdaj pa bi postavil eno vprašanje za vse veleume? Smile

Kaj je toraj spredaj in kaj zadaj? A je širitev naše zavesti tista, zaradi katere se pojavljajo vse te nove tehnike učenj samorealizacije(?) ali pa so te tehnike, ki se pojavljajo in posledično množično uporabljajo vzrok za širitev zavesti??

Vprašanje tipa: Kaj je bilo prej JAJCE ali KURA? ali ipak, meni dokaj zanimivo vprašanje!!!

Vse je seveda v interakciji. Vsak premik v zavesti inicira nove pristope in vsak novi pristop inicira premik skupne zavesti.
Sicer pa je bila na seminarju, kjer so me tole učili, možnost učenja tujega jezika(ali česarkoli drugega) s pomočjo te tehnike, predstavljena bolj kot zanimivost. Tehniko smo uporabili za stik s sabo (tisti doubleganger, ki ta stik ima – rekli smo mu doubleganger osebne moči). In tudi v tem kontekstu je to le katalizator – če želiš ta stik dejansko v polni meri vzpostaviti, je treba delati na deidentifikacijah, izstopanju iz identitete žrtve, zapiranju odprtih energijskih krogov, fiksacijah itd.

Lepo je če deliš