Reply To: Celostna bioterapija
Forum Duhovnost › Forumi › Šola osebne rasti › Šola osebne rasti › Celostna bioterapija › Reply To: Celostna bioterapija
SPOROČILA, KI SO SE NANAŠALA NA LOKACIJE IN VRTENJE ČAKER SEM PRENESEL V FORUM ZDRAVJE IN ALTERNATIVNA MEDICINA -tema VRTENJE ČAKER
ANA wrote:
polarizacijo z negativnimi in pozitivnimi spiralami, polarizacijo s sprejemanjem energije določene kvalitete in prenosom z “vdihovanjem v dlani”, potem polarizacijo vizualizacije obrnjenega energijskega polja…v bistvu jih je več kot pet, ti si najbrž opazil tisto z dlanmi na osebi, ko z dominantno roko objameš stopala in z nedominantno malce pod teme, oziroma spredaj na čelo..sicer pa lahko polariziraš tudi le določena območja..
K w a ? Pišuka Poldi…jst pa tole delam vse po občutku…prvič slišim za neke polarizacije…tm k me “pika” tm držim roke…pa itaq da z uno k pišem, dam gor , levo pa dol…brez da bi razmišljala, aha, zdej moram pa desno ke, pa levo tko…roke same od sebe “padejo” v pravilen položaj…drgač mi itaq ne gre ( da bi recimo položila roke kontra)…mene vodi energija sama… a vi pa tkole komplicirate?
ajoj…
p.s.. pa nočm bit neki pametna, ampak jst sm si to predstavljala, da je malce bolj intiutivno… in enostavno….morda se pa motim…
Ana, o temle smo že govorili v tejle temi, čeprav se je tudi ta debata tako razbohotila, da bi bilo morda pametno odpreti posebno temo, ki se nanaša na polarnost. Stvar je razmeroma enostavna. Energijski tokovi tečejo po telesu pač po nekih polarnih zakonitostih, ampak bistveno je, da polarne zakonitosti pri prijemih upoštevaš predvsem takrat, kadar si fokusirana na fizično telo klienta (npr. terapevtski dotik), ampak dejstvo je, da je takšnih metod v uporabi vedno manj. Polarna izravnava je sicer super kot zaključek kontaktne terapije. Kadar pa si fokusirana v praznino v klientu, pa doslednost pri upoštevanju teh prijemov izgubi pomen, saj se stvari dogajajo na povsem drugih ravneh. Takrat proces temelji na “umiku” tenzij v notranjosti telesa (energija, ki jo opazuješ, se spremeni/umakne).