Reply To: Celostna bioterapija
Forum Duhovnost › Forumi › Šola osebne rasti › Šola osebne rasti › Celostna bioterapija › Reply To: Celostna bioterapija
Brezo wrote: O zdravljenju sem povedal že preveč oz. dal sem določene linke in smerokaze… Napisal sem karma-zelo pomemben faktor…karmične posledice so lahko pozitivne ali negativne za vse vpletene…
ja, ja, se strinjam…do tu vse ok in prav…neke osnove morajo bit jasne…ampak, morda se vam zdelo odklopljeno, pa vendar…no, jaz vse te informacije dobim od vodnikov…jst med terapijo dobim toliko informacij, da jih komaj uspem podelat…tudi recimo, ko grem mimo kakšnega človeka, ga “začutim”, že po videzu ga vidim, kaj je z njim narobe… in bi ga kr ustavla pa povedala kako zadevo . Sam pol bi že obstojala varjetnost, da me odpeljejo v Polje…na zaprt oddelek
Tko učeri v lekarni. Ena gospa revica ima po mojem ful probleme z kožo. In je dobila recept neko kremico antibiotik. Pa ji lekarnarca reče, veste gospa, te kremice ne smete skoz uporabljat, ker je to antibiotik in bo koža izsušena in bo stanje še slabše…gospa reva, je kr zelena ratala, pa pravi, ja kako, če sm pa skoz flekasta? pa lekarnarca samo skomigne z rameni in se posveti meni…mene je pa jezik srbel, pa not v prsih mi je govoril, dej reci ji to pa to…pa se obrnem k gospe, ji dam roke na prsni koš in začnem: tole kremco uporabljate teden dni. perkinite z terapijo, ko bo koža spet ful flekasta, ponovite z terapijo. drgač se pa držite priloženih navodil. Gospa je kr zažarela. usta so se ji razpotegnila v hvaležen nasmeh in čutila sm, da je pomirjena. lekarnarca me je en cajt zabodeno gledala, pol se je pa še una nasmejala…pa smo nardile eno fajn delo in v lekarni je postalo kar eno tako toplo vzdušje.
no tkole, ena taka cvetka…