Tina P , če misliš da je ok..zakaj pol dvomiš …
, pač delaj tako kot ti misliš da je prav.
Glede raznoraznih obdelav …imam en tak primer , sploh ni bil eksperiment ..ampak na tist paradajz lidlov se j pozabilo in je ostal na kuhinjskem pultu …tko v enem kotku

.
skratka tisti paradajz je bil dober ..pomeni še mehak ni ratal ..približno no rečmo skoraj več kot dva meseca ….
skratka trd ko kamen …
domač paradajzek kar hitro zori ,,,in kamlu imaš hja ja “paradjz mezgo” ..gnilo namreč.
No ko si ga pa prerezal ..si pa videl v tistem lidlovem paradajzu dobesedno kako kalčki poganjajo ..jp prav tko scary je izgledalo …

.
skratka jp to je bil kaj pa vem kakšen hibrid , al pa gensko spremenjen paradajz …
no glede šunke pa …jp je bila oddaja o teh velikih centrih …pa kako delajo šunko …
koščke lepo zavijejo v folijo vmes dajo kemikalijo ..smrdi ko da bi bil v laboratoriji ..
no potem to lepo v hladilnik ..in zjutraj se odvije ..lepa prešana šunkica je potem…pa še diši

.
strelka2015-10-19 21:47:15