Reply To: grigori grabovoi
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › grigori grabovoi › Reply To: grigori grabovoi
KIP wrote: Imam vprašanje za Tadeja, ali pač če je kdo drug kompetenten za odgovor. Nekje sem zasledila zapis ( zdaj sem na hiteo preletela dve str pa nisem našla) da se mora Grabovoijeva metoda uporabljati sama. Zdaj ne razumem kaj to pomeni natančno. Jaz npr uporabljam trenutno več tehnik, ker imam pač kompleksen zdravstven problem, delam npr vaje za prebujanje meridianov, dihalni proces prisotnosti, tai chi…… Ali je sploh možno da njegova tehnika koncentracije na kode ne bi delovala, če delaš več stvari na dan?meni je to čudno.
Hvala
Ko je človek bolan ima samo en cilj in to je zdravje. No vsaj tako naj bi bilo vendar v resnici ni. Ko se začneš ukvarjat z raznimi tehnikami se tvoj cilj spreminja. Enkrat imaš cilj osvojiti eno tehniko drugič drugo tretjič tretjo, potem imaš cilj te tehnike uskladiti, jih kombinirati,…skratka cilji se ti stalno spreminjajo in zdravje še zdaleč ni več željena destinacija v katero vlagaš energijo.
Podobno je z vzgojo. Fantek si pri 10 letih zaželi da bi nekoč imel ferrarija. Oče mu modro svetuje naj bo priden, naj se uči, naj najde dobro službo, naj špara denar,…in na koncu ferrarija ni. Zakaj ne? Zato ker je fant spreminjal željo. Enkrat je bila ferrari drugič učni uspeh tretjič služba potem prihranki,…ferrari pa je zbledel.
Sicer jest v praksi nisem lih za vzor vem pa da delam iste napake kot sem jih pravkar opisal. In čutim da so napake. Če bi namesto od skakanja od zdravilca do zdravilca, od tehnike do tehnike, od take do onakve hrane inkarješetacga raje poskrbel da bom počel nekaj s čemer bom zadovoljen bi se mi stanje če ne izboljšalo vsaj vzdrževalo v kondiciji.
Po zakonu privlačnosti se za dosego cilja ne trudimo ta cilj doseči saj s tem trudom le dajemo povdarek na razdaljo med nami in ciljem. Cilj bo prišel sam če le delaš tisto kar te veseli.
Vedno znova vse po starem