Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

strelka
Participant

ozelot wrote: Hm,..zdej sem se spomnil da bi lahko vilinski simboli marjetke Jeršek delovali podobno kot GG kode. Če se komu da nej naredi kak test. Jest sem jih aktivno uporabljal kakih 12 let nazaj in so imeli izredno močan vpliv na moje življenje. Tako močan da sem jih začel preklicevati. Ne morem pa trditi kako to deluje. Ali so se simboli pojavili v mojem življenju sočasno z spremembami ali prej. Včasih se ti nekaj zgodi in zasluge za tisto pripišeš nečemu drugemu kar si počel v tej smeri a v resnici se zdi kot bi stvarnik ali tvoj višji jaz ali whoever nekaj uredil zate in se skromno umaknil. Ti pa misliš kako si to sam naredil z uporabo nekih pripravkov ki v resnici nimajo blage veze in so le pripomoček ki ti držijo prepričanja pokonci.

to mi je pa znano ..hm …Big smile
jaz sem risala dva , tri …za druga področja
nisem jih uporabljala za priklic kaj pa vem ljubezni, pa denarja pa tako dalje …
morda bi jih pa moralaBig smileTongueTongueTongueTongue
hec ….
drugače pa jp zdaj se mi je pa posvetilo kaj si povedal s tistim kurjim drekom …
samo jaz sem prepričana , da tisti kurji drek ne more priklicat da zob zraste, prej da naredi zastrupitev.
presneto pa to se še da dokazatEmbarrassed

strelka2015-07-14 15:29:06

Lepo je če deliš