Reply To: grigori grabovoi
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › grigori grabovoi › Reply To: grigori grabovoi
janko wrote:
jes gg sceno štekam kot zavestno odločitev, da boš svojo zavest konstantno razvijal in s tem tudi kolektivno zavest.
ker večnost pomoje ni nič drugega, kot konstantna rast zavesti. ne glede, v kateri zavesti ali realnosti si.
sploh pa ne pravim, da pomoje tut fizična večnost ni možna.
po tej moji logiki, smo zdaj tudi mi že v večnosti
pa ne bi zdej filozofiral še o tem, da nismo večni… ker mi smo večnot… ker o tem se mi še ne sanja kej dost.
Tako je v osnovi res mišljeno, drugi par čevljev pa je, kaj na takšnelih vikend seminarjih dejansko dobiš. Ne bom se spuščal v to, kaj GG ve in česa ne ve – razpravljam le o stvareh, s katerimi sem prišeč v stik na seminarju Batiševe in Novakove. Razlika med njima je bila ogromna v korist Batiševe, čeprav nisem ziher, da o teh stvareh ima poglobljeno znanje (sklepam na osnovi enega vprašanja, ki sem ji ga zastavil in odgovora, ki sem ga dobil), za Novakovo sem pa ziher da ga nima. Tehnike na tovrstnih seminarjih so precenjene, vsekakor pa jim manjka segment predhodnega rudarskega ela, o čeme smo na tem forumu že govorili. Glede na to, da stvari so kakršne so, imam občutek, da je folku, ki hodi na te seminarje “vse jasno”, narediti pa ne morejo nič.