Reply To: grigori grabovoi
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › grigori grabovoi › Reply To: grigori grabovoi
tadej pretner wrote:
Me prav zanima, kako boš komentiral tole
https://www.youtube.com/watch?v=KZtIDhRm3Kw
Btw – Svetlana Novak ga je na seminarju predstavila kot nezmotljiveg. No, že v temle videu vidiš zajeb. Video je posnet 2005, poleg tega, da v njem trdi, da je reinkarnacija Jezusa, tule pravi tudi, da bo leta 2008 postal predsednik Rusije, pa se to seveda ni zgodilo.
Vse, kar si povedal in vse, kar sem slišal na posnetku mi daje vedeti, da se je z Grabovoijem rodila še ena nova SEKTA. Že prej sem sicer slišal za nekaj tovrstnic informacij v zvezi s sektaškim obnašanjem Grabovoija, vendar sem ga dokaj resno jemal zaradi njegovih števil itd., Nisem razočaran, samo še bolj mi je jasna slika človeške narave. Grabovoji verjetno ne diha povezano kaj dosti, kaj praviš?
Pa mu ne bi škodilo, če bi šel čez en proces prisotnosti…
Spomnim se ene ženske, ki je imela na NACIONALKI (si misliš, kaj vse tudi prepušča naša nacionalna TV?) oddajo o Tesla generatorju, in je trdila, da preko nje z njim zdravi SAM TESLA OSEBNO oz. njegova duša, da je ona neposredno povezana z njim in da celo komunicira z njim… Neka upokojenka, ženička pač, ki vidi svoje poslanstvo v zdravljenju ljudi s pomočjo Tesle osebno in “njegovega” generatorja. No, še enkrat poudarjam: to je šlo čez uredniško sito nacionalne TV…
ROBERT ZUPANČIČ