Reply To: dermatitis

strelka
Participant

ozelot wrote:

Zadnje čase me pesti,..pa ne samo mene ampak kar veliko opažam na ljudeh kožne napake. Pri meni se pojavljajo razne pikice al lišajem podobne motnje na koži. Rdeče ki postanejo lahko kot les trde kožne tvorbice. Nekaj časa so potem povsem brez sledu izginejo in se spet pojavijo.. no to se mi ponavlja že kako leto. Zdej sem se pa naveličal in moram kaj ukrenit. Sicer to je v majhnih količinah ampak mene moti. Včasih me srbi za umret zato ne morem ignorirat.

hja…
na koži se pokaže, kar v črevesju ne klapa, al kako je že to…
skratka… nisem ziher, ampak se mi zdi, da je pri urinoterapiji tut govora o koži in čist zna bit, da bi znalo pomagat.

jes sem knjigo o amaroliju, torej urinoterapiji posodil eni frendi, pa k menda nima časa zdej brat, si jo je kar preskenirala…
in poslala tut meni…
tko da…
če bi jo rad prebral, ti jo loh pošljem.

če te srbi za umret, pol se gre za življenje in v takem primeru ne bomo kompliciral, da ni lih lepo knjig kopirat pa take fore…

Knjigo o urinoterapiji imam a not ni nobenih praktičnih nasvetov s katerimi bi si lahko človek res kaj pomagal. Zelo površno piše.

Mi je pa tudi Osipov Maksim svetoval urinoterapijo glede tega.

Kako pripremiti urin za vanjsku primjenu?

Korištenje urina za masažu kože je metoda stara koliko i čovječanstvo. Urin pripremljen na specifičan način pomaže i liječi mnoge bolesti i poremećaje: kožne, koštano-muskularne probleme, povećava bioenergetski potencijal i čisti naše energetske kanale, itd. Masaža urinom čini našu kožu zdravom i sjajnom. Postajemo vitalniji i poletniji.

Svježi urin pretoćimo u neku posudu od nehrđajućeg čelika. Kuhamo takav urin nepoklopljen dok se količina ne reducira na 1/4 (25%) prvotne količine. Ostavimo da se urin ohladi na temperaturu koja nije prevruća za uporabu. Urin je najbolje koristiti kada je topao. Poslije masaže prićekamo 20-ak min. Najbolje se je se posušiti na suncu, kada je zračenje u granicama zdravstvene ispravnosti. Bitno je da pričekamo to vrijeme i onda se operemo u čistoj toploj vodi.

Moguče je da se pojavi neka vrst osipa za vrijeme terapije. To je samo znak da je otpočelo čišćenje toksina u našem organizmu. Dakle, nema mjesta zabrinutosti.

Tako pripremljen urin spremimo do slijedeće uporabe.

Masiranje svježim urinom nije preporučljivo, nego samo prokuhanim. Radi toga što je svjež urin preagresivan za našu kožu. Prokuhani urin nije preporučljivo piti, nego koristiti isključivo za vanjsku uporabu. – See more at:

strelka2014-11-11 11:24:54

Lepo je če deliš