Reply To: Equilibrium delavnica
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Equilibrium delavnica › Reply To: Equilibrium delavnica
tadej pretner wrote: Hm, če nekomu razložiš pravila nogometa, s temše nipostal nogometaš.Če pa le hočeš, da se grem natvojnačin,lahkomirnorečem, da so tvojiposti dobra reklama zaknjige transurfinga.Tadej tega ni pozabil povedati in nikdar ni trdil, niti da je za spremembe v lajfu dovolj udeležba na equilibrium delavnici, niti da je mogoče “kar tako” lahkotno preskakovati iz enega na drug val realnosti. To sicer je mogoče, a je treba migati. Res je,da je večina ujeta v svojo “rutino” ,poskusi to opaziti tudi pri sebi. Sprememba je vedno adekvatna fokusirani energiji,ki si jo vanjo vložil.Tam zgoraj nekje si spraševal, kako to deluje v vsakdanjem življenju. Fajn je napredovati z manjšimi koraki,da ti uspeh na teh utrdi zaupanje v metodo.
Moji posti niso nobena reklama za Transurfing! V oceanu raznovrstnih filozofij, ki se prodajajo in se skuša z njimi manipulirati tako ali drugače, se s tem kaj pretirano ne ukvarjam. Filozofija in realno življenje, sta dva povsem različna pojma! Transurfing mi pomeni ravno toliko kot Equilibrium. Realno življenje je to kar človek čuti na svoji koži, če mu je to vseč ali ne. Znam opazovat ljudi in jih precenit, vidim kako živijo, kako se odzivajo, kako se bojujejo…strah, nelagodje, občutek ogroženosti, ujetost…so pri večini ljudi vsakodnevnica.
Zelo preprosto, če si človek upa-dovoli živeti svojo resnico, ne potrebuje nobenega filozofiranja. Šele ko živiš svojo resnico, neglede na vse ostalo…takrat si resnično živ! AVATAR2010-01-03 06:44:46