Reply To: Transurfing realnosti
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Transurfing realnosti › Reply To: Transurfing realnosti
Ceres wrote:
Seveda se strinjam – problem je moj saboter, ki mu lahko tudi ljubkovalno rečeš lenoba – in pri tem ne gre toliko za to, da mi vaje do sedaj ne ustrezajo, ker mi v bistvu ne ustreza nič, kar je treba početi s telesom. Vse mi govori, da je zato zajec točno v tem grmu. Saj ne da se ne trudim: vsak september se nekam vpišem, letos se zopet lotevam joge.Glede Tao shin sena pa sploh ne bi bilo slabo, če bi tole naštudiral in naredil kakšno predavanje. Kakšne vodene redne vadbe se ti verjetno ne da imet?
ne pa
Hjah, eno je vaje poznati, drugo pa tako obvladati, da jih lahko učiš. Rekel sem, da bi te vaje verjetno ustrezale tebi – meni ne kaj preveč, saj imam raje bolj razbijaške pristope, čeprav nekaj stvari iz cikla Do In, predvsem dihalnih, včasih “povadim”. Nekatere so mi celo tako všeč, da jih bom uvrstil v program šole, a tu gre le za dihalne finte, ne pa tudi za telesne vaje.
Vprašljiv pa bi bil tudi odziv, saj je pri nas za Tao shin sen oziroma Do In redko kdo slišal.