Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

snowcat :)
Participant

Ceres wrote:

…… Je pa takšnole vzdrževanje folka v napetosti in pričakovanju dobro za biznis (prodaja knjig).LOL

Jaz se z zaključkom tega posta ne morem strinjat. Zeland je pač v več knjigah pojasnil delovanje vesolja in zakonitosti upravljanja, ki jih ima človek v njem – če jih seveda upošteva. Ampak preden jih upošteva, jih mora najprej poznat. Meni se ne zdi, da samo teoretizira, čisto jasno pojasni, kaj pomeni znižati pomembnost, kakšna je razlika med željo in namero, zakaj se nam želje ne uresničujejo, strahovi pa, potem, kako je za ustvarjanje najprej zelo pomembna energija, energetika, kako jo dvignemo, kako se povežemo spodaj zgoraj (kanali skozi hrbtenico), kako ne moreš vzdrževati dovolj velikega nivoja energije, če npr. vase mečeš prevelik del mrtvih stvari (pomen žive hrane), kako je pomembno ozemljevanje in da ga je najlažje doseči z delovanjem (ki sproti še niža pomembnost in nagovarja zunanjo namero)……

Podpiram mnenje Ceres.

Izjava tipa ,,denar …folk….pričakovanje,, meni deljuje zelo znoter polja, Tadej.

Knjiga 2 razloži kako delovati znoter polja. Folk, ki si misli, da bo OBVLADOVALO polje, pa opozarja, da tega pa ne gre in če že…..boš plaval. prej ali slej……

Osebno si mislim, da razočaranje izraža folk, ki bere knjige s razlogom UPRAVLJANJA, NADZOROVANJA ….iz razlogov telovadnice svojih ujetih energiji (maščevanje, več denarja, zavist, brezmoč, …) …….takih tehnik pa res ni tam.

Je pa zanimivo, da se ne pritožujejo nad Grabovojem, ki pa PRAKTICIRA na full……….

snowcat

Lepo je če deliš