Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Dober karmični diagnostik v Slo › Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo
3. 9. 2014 ob 14:56
strelka
Participant
To kar sedaj berem samo lahko potrjuje to v katerem polju si se nahajaš..
če ti karmična diagnostika ni všeč oz ti nekaj smrdi ..boš naletel na zadeve , ki bo potrdila tvoj dvom …
to sem na tem prostoru prebrala.
drugače pa , saj bi se dalo povezat-kuhanje v olju.
pa kakšen problem je imela klient …?
težave s kožo …opekline …za katere zdravniki ne vedo vzroka.
marsikaj bi sedalo s tem povezat …
saj pravim po moje odvisno od težave …
Kopje v srce ..torej bolečina na srcu , lahko težave s srcem itd itd …težave s čustvi izražanje čustev itd itd
mal more pa tud klient imet širine …pa povezat s težavo ki jo ima …po moje no …, ko gre na tako seanso …
lahko tud ..da so te skurli na grmadi ….
se bojiš ognja ,lahko da imaš …grozno agresijo oz. prav sovraštvo do vsega kar nosi ime ..krščanstvo …itd …
to so samo ideje no kako bi jaz vse skupaj razumela ..po povezovala …
najbrž je tud odvisno od klienta koliko ima razvito intuicijo …
samo ideje ..
Jz sem prebrala knjigo …pa še ne tisto prvo karmična diagnostika ..ampak drugo …
in takrat je men knjiga marsikaj povedala…
Bi me pa zanimalo …to je samo diagnostika , kako se pa klient potem spopade s temi vzroki …?
a to pa ni naloga …kaj vem terapevta karmične diagnostike …?
jaz sem poslušala preko youtuba eno predavanje Marjana Ogorevca ..no potem ima na koncu tudi meditacijo ….mislim, da tistega, ki ga je imel v Radomljah …
npr men se je v trenutku marsikaj dogajalo …in lahko povem da veliko bolj intenzivno kot pa …da štirinajst dni diham …
…pri predavanju no meditaciji se dobesedno soočaš sam sabo …in nobeden zato ne trpi…( to mislim slučajno ko pride do sprostitve in bruhne ven na prvega ki je blizu )
ps …nimam pojma kdo je komu rekel , da se je nekdo kuhal v olju , in nimam pojma na koga je letelo ko je pisalo da ima predavanja …
sem samo svojo izkušnjo povedala
strelka2014-09-03 15:41:28