Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Dober karmični diagnostik v Slo Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

snowcat :)
Participant

tadej pretner wrote:

V prejšnjem postu sem govoril o tem, da nekateri “intuitivci” preprosto butnejo ven, kar jim pride in o uporabnosti informacij. V zvezi s tem sem se spomnil še nekaj zanimivega. Pred časom sem bral eno knjigo o intuitivni diagnostiki (naslova se ne spomnim, a po mojem je avtorica Caroline Myss), ki je v enem poglavju govorila ravno o možnostih samozavajanja pri absorbciji intuitivnih informacij. Eden od primerov je bil klient, pri katerem je dobila intuitivka občutek, da je bil s kopjem zadet v srce. Seveda bi bilo privlačno izreči, da ga je v enem od prejšnjih življenj nekdo ubil, a kopje in zadetek v srce je le simboliziralo srčno rano – v bistvu je šlo za to, da je bil zaradi nečesa globoko prizadet.

Predvidevam, da je šlo tudi pri v prejšnjem postu omenjenem kuhanju v olju za neko simbolično sporočilo, ki bi ga moral intuitivec najprej prevesti v uporabno obliko in šele potem povedati klientu.

Tu pa je namestu ideja – če vzamemo za dejstvo, da obstaja informacijsko polje – kako to polje presentira informacije. Osebno smatram, da bodobna fora je regresija. Pač človek / intuitivec vidi slike, sluši zvoke, ….kako pa jih razume, hm, ….je pa še eno ,,dejstvo,, da človek dobi samo takšno informacijo, ki je sposoben zaznati / nosi to vibracijo.

Nekako se nagibam k temu, da informacijsko polje deluje podobno kot okus. Pač kadar enkrat poješ jagodo, si zapomniš okus in videz, ti povejo, da to se kliče jagoda, boš takemu okusu in videzu dal naziv jagoda. Če ti dajo pojest nekaj s zaprtimi očmi, boš uporabil sredstva zaznavanja, vezana na izkušnje iz preteklosti, v tem primeru okus in evo – jagoda.

Informacijsko polje je dejansko vibracija. Okus in videz jagode, je vibracija. Kadar je človek naštelan na to vibracijo – vidi rdečo jagodo in čuti njen okus v ustih. Zakaj človek pa vidi v regresiji (primer) zadeve, ki nikoli ni videl v življenju ?? Hm, nisem nikjer povedala, da se zaveda VSAKIČ POVSOD in VES ČAS. Torej včasih vidi informacijo, ki mu ni zavestno znana, ampak ima v sebi to vibracijo. Je v posebnem stanju, torej delovanje uma, telesa bolečine, itd je omejeno.

Osebno imam svojo izkušnjo s čepom v srcu – viden v čakri srca. Tudi če mi je bilo povedano, mi ta informacija ne pomenila prav nič. Nisem bila v ,,posebnem,, stanju. Kot da bi mi rekli – a veš da dihaš zrak ?? Ali kot da bi slepemu razlagali, da je slep.

snowcat

Lepo je če deliš