Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Dober karmični diagnostik v Slo › Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo
snowcat :) wrote:
Karmična diagnostika ponuja možno usmeritev področja dela na sebi. In to je vse. S tem, da to je odnos odvisnosti od zunanjega sveta. Mora nekdo povedati kaj je in kaj narediti. Človek pa ima dejansko vse informacije že zdaj in tukaj. Ne rabi druge osebe, da pokaže s prstom na vzrok.
V prejšnjem postu sem govoril o tem, da nekateri “intuitivci” preprosto butnejo ven, kar jim pride in o uporabnosti informacij. V zvezi s tem sem se spomnil še nekaj zanimivega. Pred časom sem bral eno knjigo o intuitivni diagnostiki (naslova se ne spomnim, a po mojem je avtorica Caroline Myss), ki je v enem poglavju govorila ravno o možnostih samozavajanja pri absorbciji intuitivnih informacij. Eden od primerov je bil klient, pri katerem je dobila intuitivka občutek, da je bil s kopjem zadet v srce. Seveda bi bilo privlačno izreči, da ga je v enem od prejšnjih življenj nekdo ubil, a kopje in zadetek v srce je le simboliziralo srčno rano – v bistvu je šlo za to, da je bil zaradi nečesa globoko prizadet.
Predvidevam, da je šlo tudi pri v prejšnjem postu omenjenem kuhanju v olju za neko simbolično sporočilo, ki bi ga moral intuitivec najprej prevesti v uporabno obliko in šele potem povedati klientu.