Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Dober karmični diagnostik v Slo Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

tadej pretner
Moderator

Ceres wrote:

Vidim pa v karmični diagnostiki, (kolikor sem jo jaz uspela srečati oz. debatirati z karmičnimi diagnostiki) ta problem, da postavljajo ozaveščanje kot bistvo vsega, kot edino možno pot in celo verjamejo, da brez ozaveščanja ni poti naprej – sami energijski oz. vibracijski spremembi pa sploh ne posvečajo pomena.

Vibracijski spremembi že posvečajo pomen, je pa res, da zanemarjajo telesno raven, pogostokrat problem navajenosti celic na “slabo” vibro in še kaj. Vibracijsko spremembo skušajo doseči tako, da podoživljajo in predihavajo trenutek, ko naj bi se nekaj zgodilo.

Ceres wrote:

Karmična diagnostika tako nima odgovora na vprašanje, zakaj včasih nič ne ozavestiš, pa problem odpade in zakaj se v (ugibam sicer) 90 procentih primerih kljub ozaveščanju nečesa nič ne premakne – po mojem zato, ker iskati korenine problema v tako prepletenem nizu vzrokov sploh nima smisla.

Tole takoj podpišem, z dodatkom, da je tisto, čemur pravijo ozaveščanje, pogostokrat iluzija.

Lepo je če deliš