Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Dober karmični diagnostik v Slo › Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo
28. 8. 2014 ob 19:23
strelka
Participant
Jaz nimam nič znanja v tem smislu ..
tako da si bom dovolila spraševati dalje?
biopolje je človekovo energetsko informacijsko polje ..v katerem je zapisano marsikaj.
Naj bi bilo omejeno –aura človeka ..
pa vendar je rečeno ..da je biopolje veliko širše se širi …in se deli na več plasti …
prav je fizično telo ..itd itd ..
Marjan Ogorevc v svoji knjigi piše da je prišel do devete plasti…jih je pa mnogo več.
V njem je zapisano vse …tudi sedanja karma , prejšna karma, karma naših prednikov ki se je prinesla na nas , pa karma našega bivanja med inkarnacijo na drugih planetih ..in še in še …
kdor ne mara beseda karma …pa rečmo to je naša prtljaga , ki smo jo prinesli na svet …
Vse naše travme , naši podzavstni vzorci ..ki smo jih pridobili prinesli iz prejšnih življenej…oz pač naša življenska koda
Zdaj kako potem karmični diagnostik i vidi te vzroke za težave in jih tolmači je druga zgodba , oz sedaj lih ni pomenbno…ni point mojega vprašanja.
Zdaj me pa zanima ….kaj se dogaja pri procesu prisotnosti ..al kakšnih drugih metodah ..kolko daleč se gre …
kako transformirate te določene podzavestne vzorce …ki so lahko zelo globoko zakodirani..oz
se to vse dogaja samo od sebe ..se zbriše karma ..zbriše podzavesten vzorec brez soočanja ..
Tisto kar sem pri svojem prvem postu napisala je po mojem razumevanju šlo prav za to …
da je terapevt v tem primeru Marjan šel prav globoko v te plasti biopolja …za kar je imel dostop ….
torej je brez glavo naredil nekaj kar mu je govorilo srce . se je čustveno vpletel ..
spremenil neko informacijo ..in kot rezultat , ker vesolje vedno teži k ravnotežju …jih je dobil po riti
Ker ni bil čas zato ..oz tega ne bi smel …
strelka2014-08-28 19:33:44