Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

tadej pretner
Moderator

tadej pretner wrote:

Ničesar sicer ne trdim, a na osnovi mojega igranja, bi človek lahko sklepal, da so Grabovoijeve številke čisti placebo. Nekatere številke, ki se nanašajo na vitalnost in podobne štose, sem napisal na papir, dal gor kozarec, za primerjavo pa uporabil kozarce, pod katerimi ni bilo številk. Potem sem poskusil s kalitvami nekaterih semen, s tem, kako dolgo bo odtrgana rastlina v vodi ostala sveža … in nisem opazil absolutno nobene razlike.

E, a sad – zadeva bi bila bolj merodajna, če bi naredil podoben test še z nekaterimi arhetipskimi simboli. Dejstvo je, da arhetipske simbole telo, če jih pritisneš nanj, prepozna in nanje odreagira (seveda jih ne smeš videti). Po tej logiki, bi torej morali delovati tudi pod kozarcem. In zaradi te logike sem pričakoval, da se bo voda v kozarcu oziroma seme/rastlina odzvala na cifre, pa se ni.

Kot odmev na tale moj post oziroma na neuspel eksperiment, mi je ena frendica poslala opis svoje dobre izkušnje pri uporabi Grabovojevih številk:

Kronično vnetje ene žleze-
številko , ki je točno za to žlezo in to vnetje v kroglico, kroglico v
žlezo.Posledica-gost, temen, izloček kar od nikoder-vnetje odšlo.Ponovitev
vnetja čez dober teden- samo na kratko in odšlo, žleza se ne tipa
več.

P.S. Omenja kroglico – s tem misli sfero.

V gornjem postu navajam, da bi bilo fajn probati vpliv raznih arhetipskih simbolov na vodo. Tudi to je dotična dama poskusila; moram jo le še vprašati, ali je šlo za fizično ali za narisano telo (kocka je simbol elementa zemlje). Evo, kaj pravi:

Voda ki jo položim na
konstrukcijo kocka stožec kocka ima drugačen okus in tudi rože v vazi ki je nad
to sliko dlje ostanejo sveže-to so naše ženske v službi same opazile- nič niso
vedele da je kaj spodaj.

tadej pretner2014-08-05 09:34:21

Lepo je če deliš