ozelot wrote: Veliko naših svetnikov je enostavno reklo: “Predaj težave Bogu ali Jezusu ali enmu pač.” Še ena naša svetnica (Magdalena Gornik) je to svetovala.
Tak nasvet jest pogrešam pri današnjih terapevtih take ali drugačne narave. Sam človek če se zavzame lahko najde rešitev skozi razne procese za eno težavo ali dve tri. Da bi pa enostavno odvrgel ali predal vsa bremena Zemlji ali nebu ki komaj čakata da te odrešita na to pa noben ne pomisli.
Vedno ko predam težave Bogu se takoj bolje počutim.
Imel pa sem imel že nekajkrat karmično diagnosticiranje pri avtoritetah ki sem jim zaupal pa mi ni veliko pomagalo.
Mislim da je ukvarjanje z lastnimi težavami podobno izvornemu grehu ko človek poje jabolko spoznanja. Mogoče je celo arogantno mislit da boš sam kej rešil. To pomeni da ne zaupaš ne Bogu ne njegovemu bratu.
Pa ne mislim definirat boga ali pa kakšnekoli kozje molitvice širit.
jaz osebno pa nisem imela slabih izkušnj s terapevti
, je pa resda ne letam od enega in drugega
Oz ne vzamem vse kar slišim in morem po nujno probat. V bistvu ne verjamem vsakemu, ne da kogarkoli podcenjujem …oz kaj mi sede kaj drugega pa mi ne ..
v svojem življenju..
, sem imela opravka z dvema …
no in še z eno , h kateri so hodili ljudje bolj kaj se bo zgodilo..je pa tudi zdravla, na način da je molila , oz .zagovarjala…
Bila je iz iz Bosne …
, že pokojna.
Tako da sem spoznala tud tak način …je pa delala vse živo …
Karmične diagnostike ne poznam …
tako da v tej temi o tem kaj povedat ne morem ( tema je karmična diagnostika )
ne vem zakaj praviš, da sam ne narediš nič…
kakor sem sama dojela …sem tud rekla enkrat, zdravilcu kaj men ti nekaj govoriš …če pa nikoli potem se to ne zgodi
( je jasnoviden in tud z astrologijo se ukvarja…no pa še z marasičem…tud predlagal mi je naj grem neki šamanki moji soimenjakinji na hrvaško še prej no, pa se nisem lih odločila)
veš kaj mi je odgovoril …ja moraš tako delat potem pa bo …
viš za to pa jaz ne rabim nobenega jasnovidca…
Tako da če grem sake kvatre tja mi več “ne utruja z videnji” ker ve da pri meni to ne pali oz ne jemljem resno
Tako da ..konckoncev , ja kdo pa sploh dovoli da kdorkoli sploh kaj dela na tebi kot pa ti sam
Zato pa še tako pravijo vedno bolj prime če človek ne ve in še kako je to res …pa naj bo dobro al slabo
tako da ozzie …
pozornost je še kako pomembna ….
..
Jp Magdalena Gornik …sem gledala na youtubu filmček ( zanimiva zgodba) ..mislim da še ni svetnica
, saj uradno jo še niso potrdili ..najbrž jo tudi ne bodo ..je pa bi rekla mistik …
Ljudje pa hodijo obiskovati njen grob in dajejo priprošnje ..
strelka2014-06-12 18:25:46