Reply To: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Reply To: Sam svoj terapevt?

glas
Participant

Ceres wrote:

Napačno !

Ko gre za Transurfing, gre samo za ljubezen do samega sebe.

Secret, pa je pač neka limonada o pocukranem mozganju, ki bi naj spremenilo realnost, pa jo en drek.

Ljubezen do samega sebe začutiš kot ljubezen v sebi in to je itak edina avtentična ljubezen, ki je istočasno tudi ljubezen (do) stvarstva. Šokiran.., Avatar me je pravilno popravil..
Boljšega odgovora kot ga je dal Avatar žal ni, obstaja le daljši (razvlečen) odgovor,..
Gre toraj za ”ljubezen do sebe”, beri: za sebičnost..
Da bi lahko pravilno razumel transurfing in te ta ne bi vodil na pota sebičnosti, moraš biti odprt vsaj do dimenzijske ravni 7…
Tudi če si rečeš, jaz sem Vse, noben drug ne obstaja kot Jaz, je to dejansko resnica iz 12dimenzije, samo kaj ko te dimenzije nihče na zemlji ne uteleša in če se poigravaš s takimi zadevami tukaj v 3,4 ali 5D slej ko prej postaneš egoist 1.klase…
Um, ki le razume, a razumljenega ne zmore še utelesiti, vedno ko prenaša to resnico na nižje ravni in jo poskuša realizirati v 3D začne maličiti te resnice v smeri sebičnosti,.. beri: sebičnega delovanja v 3D in v dvojnosti.. in vse to v imenu duhovnih resnic..

podobno dela recimo cerkev.. in tudi druge religije, ki so nastale za določenimi mojstri..
Vse delčke resnic lahko religije v neskončnost ponavljajo, a so vseeno čist mimo..

žal

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”