Reply To: telepatija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast telepatija Reply To: telepatija

snowcat :)
Participant

glas wrote: Telepatija kot jo jaz zaznavam, je vbistvu kot da bereš osebo kot takšno kot je..
Tukaj ne gre toliko za branje misli (ali pa tudi včasih) gre bolj za zaznavanje ”nečesa”, nekega stanja ali prostora, kjer nastajajo misli.. (moja zaznava pač..) ……

Dam primer par primerov:

V šoli pri Tadeju smo delali vajo – gledaš energijo človeka – in takrat nekateri opazovalci so tudi videli avro opazovanega, pa čudne slike okrog človeka in znoter človeka, opazovalci zaznali različne emocije in zaznavanja. Torej – če je pozornost usmerjena na človeka kot materialni objekt, zaznava opazovalec samo preko čutil (pač 3D zadeva, kot bi rekel Glas). Iz nivoja vibracije na katerem opazuješ, na takem nivoju zaznavaš vibracijo. Jaz osebno nisem nič zaznala niti videla – takrat (cca 1,5 leta nazaj).

Enkrat sem s mojim sinom v pralnici in zlagam posušena perila na veliki mizi in polagam v koš. Med tem moj sin meče kovanec in jaz rečem ..devica,, ali ,,orel,, In tako se igramo nekaj časa, dokler me sin ne vprašal ,,ma, mama, kako ti veš ??,, Jaz pa rečem ,,kaj naj vem ??,, in on reče ,,saj vsakič poveš prav !!,, Kaj je sledilo ?? Nič več nisem ,,uganila,,

Imam zaprte oči v procesu energetske podpore – ,,gledam,, človeka – vidim (na primer) majhno prestrašeno miško – energetsko podpiram – miška dvigne glavo – nadaljujem s energetsko podporo – miška se prične premikati, okrog postane dnevna svetloba…..itd

Jaz osebno smatram, da vsak, ki se malo nauči delati in zaznavati energije, nekako misli, da po svetu hodijo in da lih on ima opravka s ne vem kako hudimi monstri….dejansko ni tako. In če že se srečamo s nekim takim hudim monstrom, itak zaznamo, tud brez treninga ali bežimo ali ne pa je druga zgodba.

Večina ljudi razume telepatijo = branje misli, nekako, da človek postane prozoren in da nastane ,,novi svetovni red,, kjer ne bo mogoče skrivati ali planirati hudobna dejanja. Mi že zdaj to zaznamo, ne da ne, itak, …..samo zakaj je ta ženska v parkirni hiši po noči stopila noter v to dvigalo v katerem je bil storilec posilstva ….kdo ti ve ??

snowcat

Lepo je če deliš