Reply To: telepatija
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › telepatija › Reply To: telepatija
24. 4. 2014 ob 11:12
ana11
Član
no, če pričakujete, da se s telepatijo pogovarjaš tako, ko po telefonu, da najprej “vzpostaviš klic” in čakaš, da ga drugi “sprejme”, se po moje motite. Jaz mislim, da se bomo enkrat v prihodnosti, znali “vklopiti” in “izklopiti” za sprejemanje sporočil, zaenkrat pa po moje večina zavestno še ne zna tega naredit in je oddajanje in sprejem bolj odvisen od tega kako “odprt” je človek.
zame je telepatija tiste vrste komunikacija, ki se nam vsem dogaja, pa jo večina tlači v predalček “joj, kakšno naključje”
na primer
– dvigneš telefon, da bi nekoga poklical in te v istem hipu ta ista oseba pokliče po telefonu
– razmišljaš, da bi bilo dobro narediti neko točno določeno stvar, pa ti tvoj partner takrat predlaga to isto stvar, čeprav se o tej temi sploh nista pogovarjala
– odpreš mejl, da bi preveril, če ti je določena oseba poslala sporočilo in ti ta oseba točno takrat pošlje mejl
– v službi pomisliš, da bi moral do nekoga v drugi pisarni, ker moraš z njim nekaj urediti, pa se ta ista oseba pojavi na vratih, ipd.
verjetno pa večina ljudi zaenkrat še ne zna ločiti kaj je njihov lasten notranji samogovor in kaj prihaja od drugih ljudi