Reply To: Komunikacija čez sodobne portale

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komunikacija čez sodobne portale Reply To: Komunikacija čez sodobne portale

janko
Član

snowcat :) wrote:

Jaz za se lahko rečem, da šele pogovor s zidom (delavnica – koam), mi je odprl ,,vedenje,, da sem automatsko/nezavedno zapeljivec manipulator, v živo pa po neuspešnem zapeljivcu je prišla jezna mala punčka in potem zelo jezen demon in da sem odvisna od odnosov....hm, ogledalo…. zanimo….hm….

snowcat

verjamem.
sej postavit se pred ogledalo je bila prispodoba za malo morje variant z istimi potencialnimi rezultati.
lahko se gre tudi v puščavo, se zakopat do vratu v zemljo, prehodit camino, nažreti mušnic ali pejotla… … tudi delavnice komot verjamem, da imajo kak efekt.
u resnici pa je bistvo samo to, da ne farbaš sam sebe in rečeš bobu bob in biku bik, pa čeprav ti spoznanje o sebi ni všeč.
pomembna je po moje samo namera, o čem se želiš malo pogovorit s sabo. ostalo je samo logistika in več, kot je logistike, manjša je resna namera.

poboldani del:
če pogledam na tole iz strani… in v to razmišljanje vključim še kake osebne izkušnje, spoznanja in opazovanja,
ti z veliko gotovostjo trdim, da nisi edina in da je to mogoče šele začetek.
in na to temo bom tuki raje zaključil.

pa veliko jajc pred ogledalom želim :-)

Lepo je če deliš