Reply To: Komunikacija čez sodobne portale
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Komunikacija čez sodobne portale › Reply To: Komunikacija čez sodobne portale
strelka wrote:
dobiš odgovor …ga sploh ne prebereš, sploh ne veš kdo ti ga je serviral ..pa že doživljaš določen pritisk ….pa še ne veš vsebine niti kdo je avtor ( torej ne vem , logično bi bilo da ko prebereš ..pa potem reagiraš zdaj kakor koli že)gre že tako daleč ..da te kar suče za tipkovnico …..pa še nisi nič napisal …KO želiš odpisat …je tako kot da bi dva magneta skupaj tlačil odbijajoča si pola…doživljaš ogromen pritisk ..to te totalno znervira …in iščeš kaj bi to bilo …ko se hočeš skoncentrirat in odpisat, se to še pojača …in hoče blazno nervirat. in dekoncentrirat.Ko si v takem stanju in potem še vidiš človeka s katerim nisi lih na isti dolžini je potem lahko groooza
Na vse med nami v večji ali manjši meri vplivajo kolektivni programi, ki se potem pri posamezniku izražajo skozi njemu lastno polarnost. V primeru, kot ga ti opisuješ, gre po moje za program “nisem dovolj dober”, zaradi katerega smo potem odvisni od tega, kaj bo nekdo rekel o nas, kakšna bo reakcija na napisano ipd. Pa v bistvu to ni povezano z nobeno osebo, pač pa s polarnostjo, ki nas rine od hvale do graje, od napada do obrambe …
Po drugi strani pa seveda med seboj ves čas tako ali drugače komuniciramo na nezavedni ravni in mehanizmi ega, ki želijo na vsak način preživeti, nas na ta način opozarjajo, da nekdo ogroža našo identiteto. Program, ki v primeru, kot ga opisuješ, deluje skozi nas, nam na vsak način poskuša pokazati, da je za nas nekaj škodljivo, opozarja in kriči, stran stran, ker morda je na drugi strani nekdo, ki bo povedal nekaj, da bo Strelka zaštekala, da skozi njo deluje program, potem me bo pa odpustila in to bo moja smrt. Tako prebrisani so ti programi …
Nataša2014-04-14 09:11:41