Reply To: Komunikacija čez sodobne portale

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komunikacija čez sodobne portale Reply To: Komunikacija čez sodobne portale

snowcat :)
Participant

Sem se spomnila na ta čas, kadar ni bilo še toliko forumov, ampak je bil email. Imam prijatelja, ki se za hec najavil v ,,iščem partnerja,, in se je opisal kot ,,Barbika,, in je s časoma tako padel noter, da se je to pričelo kazati v njegovem ,,real,, lajfu…. je imel kar težavo sam s sabo, da to ustavi…..alter ego se temu reklo v klasični psihologiji…..

Gledam kolego v službi na sestanku, pri njemu ni stavka iz 5 besed, ampak vsak stavek ima 100 preobratov in on lahko gre in gre in gre in gre…..v kuolarih (tisti pogovor pri kavomatu) so mi povedali, da doma ima žena besedo …..alter ego ….

Imam prijateljico, ki se sama s sabo pogovorja ure in ure, dokler ne pride do zaključka problema….s kom se pogovarja …..resno :-)

Otroci (vidim na sinu, 10 let) izrečejo prvo, ki jim pade in takrat še lahko vidimo psihološke strukture v ozadju. Kasneje je uganka ali feeling…..

Kadar sem imela zelo stresno obdobje, nisem sama sebe niti v ogledalu pogledala, omejila nivo komunikacije na minimum tudi s zunanjim svetom, gledala v tla, proti svetlobi mižigala, spala in spala in spala….

Glas, si dal besedo ,,sodobne,, portale. Hm, ne vem, če so prav novi novi….

snowcat

Lepo je če deliš