Reply To: Komunikacija čez sodobne portale
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Komunikacija čez sodobne portale › Reply To: Komunikacija čez sodobne portale
ozelot wrote:
Pol urce nazaj sem ležal in tuhtal kako je fajn biti z nekom v čigar prisotnosti lahko molčiš. Enostavno ti ni treba čisto nič zraku mešat in je trenutek prijeten. Potem sem pomislil, da z vsemi ljudmi tega ne dosežeš. Ampak tudi ni treba. Nič ni slabši odnos z nekom s komer skoz žlabudraš kje v tri dni kot z nekom s katerim sli lahko tiho.
Torej če imaš kej povedat poveš drugače pa ni treba. Čisto enostavno.
Ja obe stanji sta lahko izredno izpolnjujoči, gre namreč za zmožnost biti Eno z nekom v mešanju zraka ali biti Eno z njim samo v tišini prisotnosti.
snowcat :) wrote: …
Od česa ?? Saj ni nobenega tam. Prej ogromno let nazaj, kadar sem potovala sem pisala cele romane moji mami in prijateljem, pogrešam razmišljanje v črkah ? Mogoče.
hm…. nekako me čudi, ta občutek pomembnosti tega foruma za mene…..Glas, sama s sabo se pogovarjam, nekako v okviru naziva foruma…..
Vidiš Ozzie Snowcat pa to počne preko foruma in sicer z sama sabo,.. mogoče pot mojstrstva?..
ali pač samo fenomen ”komuniciranja” preko sodobnih portalov..
ko vbistvu komuniciraš sam s sabo, saj je tudi fizično pred tabo stekleni ekran in ga je težje dojeti kot realno zunanje okolje, kot se to lažje zgodi, ko gledaš ljud ”izven” sebe..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”