Reply To: Komunikacija čez sodobne portale

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komunikacija čez sodobne portale Reply To: Komunikacija čez sodobne portale

snowcat :)
Participant

Razmišljam o tem, kako je prišlo do tega, da sem postala član foruma…. sem vedela že prej, da obstajajo forumi, sem že prej vedela, da ljudje komunicirajo preko interneta (primer Youtube, dnevni tisk in komentarji, …na vseh koncih je odprto polje ,,komentar,, tudi za kupit nogavice …. ) Kadar sem to zbežno pogledala sem opazila, da ZMERAJ se uvodna tema spremenila v osebno obračunavanje in nekako izginila ta prvotna ideja v mraku obmetavanja s peskom….Sama pri sebi sem zaključila nekako s tem, da pač internet je isti peskovnik, kot je moja služba, moje mesto, moja država, moj jezik, moja vera, …. pač ,,you name it,, in da na koncu so posamezniki in pogled posameznika in da NE OBSTAJA na internetu neka skupnost….še hujš je, zaradi tega, da te ekran ne more v gobec brcniti…..

Resno razmišljam zakaj ….in me to spomni na srečanje novih ljudi, prve dve uri se pogovor ne ustavi, prva dva dneva sta polni gest, besed, …..prva dva tedna so prijetna……in potem to nekako izpuhti……sama pri sebi sem zasledila znake odvisnosti, hote nehote…..

Od česa ?? Saj ni nobenega tam. Prej ogromno let nazaj, kadar sem potovala sem pisala cele romane moji mami in prijateljem, pogrešam razmišljanje v črkah ? Mogoče.

hm…. nekako me čudi, ta občutek pomembnosti tega foruma za mene…..

Glas, sama s sabo se pogovarjam, nekako v okviru naziva foruma…..

snowcat

Lepo je če deliš