Reply To: Komunikacija čez sodobne portale
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Komunikacija čez sodobne portale › Reply To: Komunikacija čez sodobne portale
9. 4. 2014 ob 16:21
strelka
Participant
ozelot wrote: ena drugi sta zrcalo zdej pa če se nočeta videti kakšni sta spijta po en šnops preden odpreta forum pa bo lika mal drugačna.
aja… BTW jest ne berem vajinih obmetavanj
strelka res je da jest tebi ne napišem vsega kar bi nekomu drugemu ker se mi zdi da takoj reagiraš kot da si ogrožena… mačkice pa itak 3/4 kar napiše ne razumem tko da se ne vtikam preveč .
Česa naj bi bila ogrožena ..?
Jaz pač opažam, da imate probleme z mano ljudje, ki imate nabildan ego
Torej ..ni samo moj problem ampak je tud problem v drugem …ki vidi samo problem v meni in išče ne vem kakšne “napake ” mojega vedenja.
Ozelot ti si zelo oseben ,tud glas je zelo oseben ..tud tadej zna bit oseben.
Čeprav je prav iz teh zadnjih ust bilo največkrat slišat , da so forumi za izmenjavo mnenj.
In čemu bi bili ljudje osebni …ocenjevali osebnost nekoga drugega , ki ga ne poznajo.-osebno.
Z razliko , da Robert pa ni oseben ..on se drži teme …
in tudi ko smo na meji ..da se pošljemo v PM ..bo on diplomatsko to obrnil , se bomo pogovarjali o temi in mnenjih …
Kar je velikokrat dokazal ..pač berem njegove poste ….
to je to …
jaz nisem od nikogar ogrožena ..in omenjena je sedaj še moja pamet …men ni težko rečt , o tem nimam pojma …če ga res nimam -.
Če pa imam svoje mnenje o tem ..pa se mi zdi da lahko te svoje misli in mnenje tud izrazim …pa potem tudi, če se ne ujame z mislimi in mnenjem od nikogar prisotnih …
Marsikom pa je težko marsikaj priznat-sprejet da nekdo pač ruši njegovo predstavo o nečem …pa najde vse drugo …samo da se tista njegova nevednost izbriše …
strelka2014-04-09 16:37:08