Reply To: EGO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast EGO Reply To: EGO

strelka
Participant

OZELOT wrote:

Razlika je med kirurgom, gasilcem, Johnom, župnikom in ….svetovalcem. Slednji mora popolnoma razumet človeka ki mu svetuje in imeti sposobnost empatije a kljub temu ostati v centru. Prvi štirje lahko delajo svoje delo brez da kej razumejo ker se ukvarjajo s simptomi.

Bom sem prilepla , ker v karmično diagnostiko ne posegam ..oz v podforum šolo za bioterapevte sploh ne …Big smile
Tvoje prvo vprašanje se je nanašalo na nasvete , pa pomoč …
in moj odgovor je …da večninoma ljudje to delajo zaradi ega…
če pa pogledam te nasvete …preko foruma je pa tako …( splošno)
moje mnenje ..
1. lahko so podani zaradi reklame ..Tongue
( npr. delam lepe naravna mila -čist naravna , razen da ne uporabljam pravih eteričnih olj ..)
posledično bo hvalil ekološka mila , kako so oh in sploh …posledično rabim kupce Big smile
2. vprašanja so lahko podana zato , da se nekdo ukvarja s tabo …
po domače ..pač se jamra na vse pretege …( v bistvu nič ne manjka ..ampak je njihova naloga provokacija -oz rabijo energijo…ampak ok pri ljudeh je ponavadi njegov problem največji v tistem momentu ..čeprav je za nekoga drugega to čist nekaj brezveznega …Tongue)
In ta primera zgoraj ( sta samo primera)…imata ogromno empatije …da lahka manipulirata Big smile
npr kirug dela pomaga ker v tistem trenutku je taka pomoč potrebna , tudi gasilec, reševalec …
kdo ima tukaj več srčnosti bi se dalo debatirat ..
Torej kdaj je pomoč nesebična? Oz kdaj lahko rečemo ta pa iz srca pomaga …’Wink?

strelka2014-02-07 10:19:23

Lepo je če deliš