Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

ozelot
Participant

Ja jest imam tudi svoj vrtiček kjer gojim najbolj pekoče paprike na svetu in ful uživam ko jih gledam kako rastejo. Zdaj sem jih preselil noter ker je zunaj mraz in jih imam še bliže kot prej. vrtičkarstvo me veseli in tudi cvetlice pa vse kar je povezano z naravo. Seveda rabim pomoč ampak kupit semena in amerike, zemljo s kitajske in posodice, razna gnojila od nevem kje, pa sadit, zalivat,.. je kar veliko dela če hočeš. Smile

Kar se tiče pa kuhinje sem pa pistaš presne veganske hrane in sokov in ko kuham uporabljam razne termične postopke, pa materiale kot so sir, jajca, mleko,… in to je v navzkriž z mano. Vračam se na stara pota in mi ni všeč. Porabil sem 20 let ali več svojega časa za ugotavljanje kaj je hrana in zakaj se sploh je hrano in sem nekako bil blizu cilja tej ugotovitvi in ta cilj ni v kuhanju hrane kot nekemu ustvarjanju in trošenju prostega časa. Kuhanje nebi smelo biti umetnost ampak bi moralo biti namenjeno in posvečeno pripravi živil za vnos v telo in izkazovanje spoštovanja telesu in duhu.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem