Donna Eden – Energy Medicine

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Donna Eden – Energy Medicine

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Avtor
    Prispevki
    Daigu
    Participant

Se opravičujem. Različni razlogi so me za nekaj časa oddaljili od spremljanja foruma. Počasi se stvari vtirjajo tja, kjer že vseskozi so.

Morda ima kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem (Tadej, Glas, …). Povsem ‘naključno’ sem izvedel zanjo. Poiskal gradivo; vendar, bi rad pred nakupom slišal še kakšno neobremenjeno mnenje. Svojega sem si že ustvaril in vedno je mogoče izbrati, ali, izbrskati drobna zrna, iz česarkoli.

Hvaležen, za odzive.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Daigu wrote: Se opravičujem. Različni razlogi so me za nekaj časa oddaljili od spremljanja foruma. Počasi se stvari vtirjajo tja, kjer že vseskozi so.Morda ima kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem (Tadej, Glas, …). Povsem ‘naključno’ sem izvedel zanjo. Poiskal gradivo; vendar, bi rad pred nakupom slišal še kakšno neobremenjeno mnenje. Svojega sem si že ustvaril in vedno je mogoče izbrati, ali, izbrskati drobna zrna, iz česarkoli. Hvaležen, za odzive.

To knjigo sem kupil pred 8 – 10 leti in name ni naredila posebnega vtisa, s tem, da ene dve vaji iz te knjige še danes uporabljam. Knjigo sem potem posodil in nikoli dobil nazaj (vem komu, a se ne potrudim, da mi jo vrne, kar nekaj pove o tem, koliko mi je do nje).

Je pa res, da včasih čez čas stvari vidimo drugče – če bi jo prelistal danes, bi si morda ustvaril drugačno mnenje; kdo ve …

Kar se tiče energijskih vaj, najdeš po mojem precej močnejše tule: http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Chi,%20put%20energije%20-%20Vlady%20Stevanovich.pdf

in mislim, da ima tudi avtor precej globlje razumevanje energijskih štosov kot Donna:

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

Sem gledal na youtube neke njene filmčke pa me je malo spominjalo na magične kretnje.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

glas
    Participant

Daigu wrote: Se opravičujem. Različni razlogi so me za nekaj časa oddaljili od spremljanja foruma. Počasi se stvari vtirjajo tja, kjer že vseskozi so.Morda ima kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem (Tadej, Glas, …). Povsem ‘naključno’ sem izvedel zanjo. Poiskal gradivo; vendar, bi rad pred nakupom slišal še kakšno neobremenjeno mnenje. Svojega sem si že ustvaril in vedno je mogoče izbrati, ali, izbrskati drobna zrna, iz česarkoli. Hvaležen, za odzive.

Pogledal sem ta predstavitveni video: http://www.youtube.com/watch?v=0nKWaJBgJ68

Zdaj zakaj te je pritegnilo točno to veš samo ti.. Tadej ti priporoča avtorja, ki baje bolje obvlada energetske vaje.. Mogoče jih? Ne vem..

Ne gre pa vedno le za bolje slabše.. Če misliš, da ti ta oseba lahko kaj da (z svojim znanjem, pristopom in nečinom dela,..) Potem poizkusi in delaj na njen način! Včasih kdo z svojim tipom osebnosti, z določeno energijo, se lahko lažje poveže z enim avtorjem kot z drugim, pa ne gre vedno le za bolje – slabše.. Ta Donna Eden izžareva tako pristno srčnost in preprostost.. Morda so te osebnostne lastnosti, s katerimi bi ta trenutek najlažje in najefektivnejše pridobival v življenje to kar potrebuješ za svoj razvoj in kvalitetno bivanje..

Vglavnem prepusti se.. Le ti veš kaj rabiš..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Ceres
    Participant

Jaz sem Energijsko medicino dobila v roke šele pred kratkim in mi je čista enciklopedija res super zadev.

Lepo je če deliš
    snowcat :)
    Participant

Ceres wrote: Jaz sem Energijsko medicino dobila v roke šele pred kratkim in mi je čista enciklopedija res super zadev.

Jaz pa sem parkrat naredila dnevno rutino (božanje meridianov in tisto s križanjem in tapkanjem) in lahko povem, da zadeva vpliva na telo. Občutek kot po dejansko izvedeni refleksni masaži stopal – premikanje strupov….tu in tam še zmeraj naredim – posebej kadar čutim, da na mene nekaj leze :-)

snowcat

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

snowcat :) wrote:

Jaz sem Energijsko medicino dobila v roke šele pred kratkim in mi je čista enciklopedija res super zadev.

Jaz pa sem parkrat naredila dnevno rutino (božanje meridianov in tisto s križanjem in tapkanjem) in lahko povem, da zadeva vpliva na telo. Občutek kot po dejansko izvedeni refleksni masaži stopal – premikanje strupov….tu in tam še zmeraj naredim – posebej kadar čutim, da na mene nekaj leze :-)

snowcat
    Ja, točno to tudi jaz delam. Včeraj sem sodelavki pokazala, jo je v hipu glavobol spustil. Pa eno točko, ko masiram otroku (hiperenergija), mu za par minut malo obrate zmanjšam. Ampak se mi zdi, da uporabljam šele ene deset procentov zadev, ki jih ponuja knjiga, ker potrebujem čas, da vse osvojim. Aja, mi je po tem načinu ena bejba čistila meridiane… nič dotikanja, občutek pa tak, kot da gre s svojo roko skozi mene.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.