Donna Eden – Energy Medicine
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Donna Eden – Energy Medicine
- This topic has 7 odgovorov, 6 glasov, and was last updated 10 years, 5 months nazaj by snowcat :).
-
AvtorPrispevki
-
4. 9. 2013 ob 17:10 #21201DaiguParticipant
Se opravičujem. Različni razlogi so me za nekaj časa oddaljili od spremljanja foruma. Počasi se stvari vtirjajo tja, kjer že vseskozi so.
Morda ima kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem (Tadej, Glas, …). Povsem ‘naključno’ sem izvedel zanjo. Poiskal gradivo; vendar, bi rad pred nakupom slišal še kakšno neobremenjeno mnenje. Svojega sem si že ustvaril in vedno je mogoče izbrati, ali, izbrskati drobna zrna, iz česarkoli.
Hvaležen, za odzive.
5. 9. 2013 ob 7:53 #21205tadej pretnerModeratorDaigu wrote: Se opravičujem. Različni razlogi so me za nekaj časa oddaljili od spremljanja foruma. Počasi se stvari vtirjajo tja, kjer že vseskozi so.Morda ima kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem (Tadej, Glas, …). Povsem ‘naključno’ sem izvedel zanjo. Poiskal gradivo; vendar, bi rad pred nakupom slišal še kakšno neobremenjeno mnenje. Svojega sem si že ustvaril in vedno je mogoče izbrati, ali, izbrskati drobna zrna, iz česarkoli. Hvaležen, za odzive.
To knjigo sem kupil pred 8 – 10 leti in name ni naredila posebnega vtisa, s tem, da ene dve vaji iz te knjige še danes uporabljam. Knjigo sem potem posodil in nikoli dobil nazaj (vem komu, a se ne potrudim, da mi jo vrne, kar nekaj pove o tem, koliko mi je do nje).
Je pa res, da včasih čez čas stvari vidimo drugče – če bi jo prelistal danes, bi si morda ustvaril drugačno mnenje; kdo ve …
Kar se tiče energijskih vaj, najdeš po mojem precej močnejše tule: http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Chi,%20put%20energije%20-%20Vlady%20Stevanovich.pdf
in mislim, da ima tudi avtor precej globlje razumevanje energijskih štosov kot Donna:
5. 9. 2013 ob 23:08 #21208ozelotParticipant24. 9. 2013 ob 11:34 #21309glasParticipantDaigu wrote: Se opravičujem. Različni razlogi so me za nekaj časa oddaljili od spremljanja foruma. Počasi se stvari vtirjajo tja, kjer že vseskozi so.Morda ima kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem (Tadej, Glas, …). Povsem ‘naključno’ sem izvedel zanjo. Poiskal gradivo; vendar, bi rad pred nakupom slišal še kakšno neobremenjeno mnenje. Svojega sem si že ustvaril in vedno je mogoče izbrati, ali, izbrskati drobna zrna, iz česarkoli. Hvaležen, za odzive.
Pogledal sem ta predstavitveni video: http://www.youtube.com/watch?v=0nKWaJBgJ68
Zdaj zakaj te je pritegnilo točno to veš samo ti.. Tadej ti priporoča avtorja, ki baje bolje obvlada energetske vaje.. Mogoče jih? Ne vem..
Ne gre pa vedno le za bolje slabše.. Če misliš, da ti ta oseba lahko kaj da (z svojim znanjem, pristopom in nečinom dela,..) Potem poizkusi in delaj na njen način! Včasih kdo z svojim tipom osebnosti, z določeno energijo, se lahko lažje poveže z enim avtorjem kot z drugim, pa ne gre vedno le za bolje – slabše.. Ta Donna Eden izžareva tako pristno srčnost in preprostost.. Morda so te osebnostne lastnosti, s katerimi bi ta trenutek najlažje in najefektivnejše pridobival v življenje to kar potrebuješ za svoj razvoj in kvalitetno bivanje..
Vglavnem prepusti se.. Le ti veš kaj rabiš..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
11. 6. 2014 ob 11:08 #24627CeresParticipant11. 6. 2014 ob 11:44 #24628snowcat :)ParticipantCeres wrote: Jaz sem Energijsko medicino dobila v roke šele pred kratkim in mi je čista enciklopedija res super zadev.
Jaz pa sem parkrat naredila dnevno rutino (božanje meridianov in tisto s križanjem in tapkanjem) in lahko povem, da zadeva vpliva na telo. Občutek kot po dejansko izvedeni refleksni masaži stopal – premikanje strupov….tu in tam še zmeraj naredim – posebej kadar čutim, da na mene nekaj leze
snowcat
11. 6. 2014 ob 13:29 #24632CeresParticipantsnowcat :) wrote:
Jaz sem Energijsko medicino dobila v roke šele pred kratkim in mi je čista enciklopedija res super zadev.
Jaz pa sem parkrat naredila dnevno rutino (božanje meridianov in tisto s križanjem in tapkanjem) in lahko povem, da zadeva vpliva na telo. Občutek kot po dejansko izvedeni refleksni masaži stopal – premikanje strupov….tu in tam še zmeraj naredim – posebej kadar čutim, da na mene nekaj leze
snowcat
Ja, točno to tudi jaz delam. Včeraj sem sodelavki pokazala, jo je v hipu glavobol spustil. Pa eno točko, ko masiram otroku (hiperenergija), mu za par minut malo obrate zmanjšam. Ampak se mi zdi, da uporabljam šele ene deset procentov zadev, ki jih ponuja knjiga, ker potrebujem čas, da vse osvojim. Aja, mi je po tem načinu ena bejba čistila meridiane… nič dotikanja, občutek pa tak, kot da gre s svojo roko skozi mene. -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.