Reply To: Žitni krogi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Žitni krogi › Reply To: Žitni krogi
ozelot wrote: Tadej poglej link ki sem ga objavil da se ne boš matral z ugotavljanjem. Žitni krog naj bi bil kokreacija mnogoterih zavesti. Lahko tudi zunajzemeljskih
Stari, ne skrbi zame. Prav nič se ne matram in, vsaj kar se tiče žitnih krogov, “zaradi” njih ne izgubljam energije. Tista prva hipoteza mi je priletela “kar tako”, od nikjer, v postu, kjer omenjam Pečarovce, pa sem tekst vzel iz faila o žitnih krogih, ki je v mojem računalnikov iz časov, ko sva bila z Ogorevcom in še enim tipčkom gosta Polnočnega kluba, tema pa so bili žitni krogi.
Aja, linka pa nisem odprl in ga ne bom. Me preprosto kaj dosti ne zanima, kaj je v njem, niti ne mislim, da je avtor merodajen
snowcat :) wrote: Moje vprasanje je: Ali se to ,,negativno,, polje ustavi na unicenju planeta /beri v smislu dimenzije/ ? Ali mamma narava /zavest, vezano na ,,dogovor,, pred fizicnim rojstvom/ bo sama producirala nekaj, ki bo delovalo s ciljem ravnovesja in expanzije ? Kje v vsem tem je posameznik ? Recimo moj sin, ki ima 9 let ?
Do zdaj ne glede na vse prebrano, pregledano, podozivljeno, menim, da : zejen clovek stoji v vodi /prosta energija vsepovsod/. Ce ne bo ta posameznik sam naredil prvi korak, ne bo nikoli ugotovil, da je imel resitev na dosegu. Umrl pa bo od zeje. Lahko ti to vidis in mu svetujes. Ampak ce ni vprasal, prosil za pomoc, … te ne bo slisal. Umrl bo od zeje. In to je tisto, ki je ,,tricky,, …
Globalno gor, globalno dol.
snowcat
Si v drugem delu sama odgovorila na vprašanje iz prvega. Kar se mene tiče – jebe se zavesti za nas. To, kar doživljamo, je le eden od neštetih scenarijev, ki jih je zavest kreirala in le od nas samih je odvisno, v katero realnost bomo preskočili. Če bomo le čakali, kaj bo, verjetno ne bo nič dobrega. Že pred časom sem napovedal, da bo zaradi aktivnega pasu, skozi katerega trenutno potuje naše osončje med drugim vse več “paranormalnih” videnj in marsikdo, ki ne bo znal hendlati s tem, bo končal v ludnici. KAr se pa drugega tiče – v krizi lahko igraš žrtev in greš čist v qrac, ali pa kaj narediš. Na različne krize lahko torej komot gledamo kot na motivacijski dejavnik.
strelka wrote:
Glede na to , da ste nekako iste stoke , pač pričakujemo lajki , da vsi saj približno veste , vedo o čem je govora ..in da saj za vse približno veljajo ena osnovna znanja.
Že pri obravnavi povsem vsakdanjih stvari ima folk diametralno različna mnenja, zato je logično, da je tako tudi pri mnenjih okoli piktogramov.
strelka wrote:
kot drugo..se mi pa zanimivo zdi , da si omenil Crema …res je, da sem nekaj linkov objavila od njega iz strani .( ha kot da je tebi ta avtoriteta in da temu je pa treba verjeti … no po moje laž na kvadrat).zdaj če bi to povedal Glasu me ne bi čudilo ..da si ga pa Citiral meni ..mi je pa po eni strani čudno , ..to mimo grede ..
Nobena avtoriteta mi ni, kot mi ni niti Titan. V citatu sem želel povedati le to, da nekateri govorijo tako, nekateri drugače in da se ni ravno za haklat na informacije, objavljene v dnevnem tisku.
strelka wrote: čudno da se ni še kdo vtaknil ..ker je novica v rumenem tisku …kar bi se avtomatsko pripisala še manjša verodostojnost …
V zadnjem citatu pa je morda grm z zajcem, zaradi katerega si vpletena v večino kregov na forumu Namen forumov je ravno izmenjava mnenj, ko pa kdo komentira tvoje mnenje, to očitno doživljaš, kot da se je vtaknil vate in “ustrezno” reagiraš