Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Bioresonanca in izkušnje z njo Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

Amedea
Član

Glas,

ne morem ti opisati sistema Bicom, ker ga nisem osebno še nikoli preizkusila. Sem pa govorila s terapevti, ki ga uporabljajo.
Moji klienti pa, ki so že izkusili Bicom terapije, pravijo, da je velika razlika – pri Bio-LaesEr bioresonanci namreč dejansko občutijo delovanje terapije, saj resnično dobivajo nazaj svoje lastne informacije v obliki frekvenc. Vedno imam nastavitev na “homeopatski” način delovanja – torej dobiš vse kar si v enaki obliki nazaj.
Osnovno homeopatsko načelo je namreč “podobno se zdravi s podobnim” in torej te lahko ozdravijo informacije, ki jih imaš v sebi.
Občutek je približno tak, kot bi bil človek spet v maternici – spet čutiš sebe, svoje telo, si povezan s seboj… Ponavadi klienti sami prosijo “za še 10 minutk”, ker so res prijetni občutki.
Pri Bicom terapiji pa je tako, da naj bi človek dobil v telo “popravljene” frekvence – temu se reče “alopatski” način delovanja. (recimo tudi uradna medicina deluje na alopatski način).
Bioresonanca Bio-LaesEr NE deluje simptomatsko, ker so tukaj frekvence samo nosilec informacij in zato Bio-LaesEr deluje na duhovni, informacijski ali vzročni ravni.

Da ne bo izgledalo, kot da delam kakšno reklamo za Bio-LaesEr: za delo z njim je potrebno razumeti resnično ozadje bolezni in ni primerno za terapevte, ki želijo delovati na alopatski in pa tudi simptomatski ravni (najdeš alergijo in jo “ozdraviš”, najdeš patogene organizme in jih “odstraniš” in podobno).
Aja, pa razlika med Bicomom in Bio-LaesEr bioresonanco je zagotovo tudi v tem, da se v slednji med samo terapijo v v napravi oz. v elektromagnetnem modulatorju pripravlja steklenička, v katero se vtiskujejo informacije klienta in potem klient še 7-10 dni po terapiji uživa te kapljice in tako podaljša čas terapije.
Jaz sem vesela, da imam to CoRe bioresonanco in posebej še informacijski del za diagnostiko in zdravljenje na daljavo in da tako lahko zdravim ljudi na duhovni ravni – o vsem ostalem, kar mislim o zdravljenju, pa sem pisala že v prejšnjih postih in ne bi ponavljala.
Lp, Mojca

Amedea2013-06-17 08:31:16

Lepo je če deliš