Reply To: Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM Reply To: Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM

ozelot
Participant

Kolikokrat si moral prebrati tale članek da si si zapomnil vse? Pomoje enkrat samkrat. Ko bereš nekaj kar te resnično privlači nobeno pomanjkanje vitaminov ali višek nečesa ne vpliva.

Vsi omenjeni simptomi so lahko posledica tega da delaš nekaj kar ne želiš delat. Sam se mi zdi da zelo razumem kaj pišeš. Tudi sam se ne spomnim filmov niti ljudi niti ničesar kar me resnično ne zanima. Se pa spomnim raznih detajlov raznih situacij katere je še bog pozabil. Ostali simptomi ki jih naštevaš pa kot sem rekel. Ko človek dela nekaj kar ne želi je žalosten, jezen, bolan, in karješetacga.. to je tudi lomljenje duše. Mogoče imaš s prijateljico odnos ki ga v sebi ne želiš…bi ga rad spremenil…

…ali pa enostavno nimaš dovolj pozornosti že iz mladosti in bi rad na vsak način našel nekaj na sebi kar bi bilo zanimivo drugim makar bolezen, mogoče rad druge spravljaš v nerodne situacije da morajo misliti o tebi kako bi ti pomagali. Enostavno dolgčas ti je in iščeš članke iz konca sveta tacajt ko jih je v slovenščini dovolj,..

Lahko je vse našteto ali nič.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem