Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga,

danes je praznik…., saj …..jaz tudi včasih nisem vedela za tale praznik…..ampak…evo, dons je praznik……čestitam vsem…..prošli smo temo…..prihajamo v svetlobo….novo življenje…..novo upanje….prišel je čas obnovitve življenja…….ja…takole so vsi stari narodi slavili današnji dan…..enakonočje…….potem so pa kristjani povzeli praznik in ga imenovali velika noč, kjer se tudi praznuje zmaga življenja nad smrtjo….kajti Jezus je vstal…..hja…..ti čudoviti ritmi narave……

Saj vem, da tkole, ko nekateri živite v mestih, da lažje ignorirate ritme narave, povsod je elektrika, gretje, ..udobje….branje knjig……televizija…..in se mraz in zima po moderno prežene……hahaha
Ampak ne moremo pa zanikati enakonočja in vse je povezano gor-dol, noter-ven, levo-desno,…hahahaha……torej ritmi narave vplivajo na nas…..in, če so naši predniki slavili današnji dan…..kao največji praznik…..si mislim…..zakaj ga ne bi še jaz…..hahaha…..mi je prou pasalo….zjutraj…..tud pesjanar je dons imel neverjetno velik energije……..tko, da sva udarla ta dolg sprehod…….sva se mal plazila……hahaha…tud po kolenih….hahaha….nad koriti….reke……zdej je fajn, ker še ni tako zaraščeno, pa reka ima čudovito barvo…..v bistvu…..ima barvo Amazonita, kamna, ki sem ga že omenjala…..in, danes zjutraj sem ga imela v roki, ko sva s pesjanarjem kolovratla ….hahaha….po vzpetini, tik nad reko…..sva najdla čudovito točko na goli skali…in pod nama …..prepad….no …..korita reke…..tkole zjutraj je preprosto veličastno……sveže…..čistina……jest jo vsak dan užgem eno meditacijo …..hahaha…..v naravi……na čist različnih koncih…..kjer mi pač tist trenutek uleti……in danes….sem sedela na skali……nad reko…..ob prijetni spremljavi žuborenja……in ……žvrgolenja……in …..brstenja……in se potopila v trenutek ……..v takem trenutku vem, da sem čisto varna ali sedim na skali….al na veji…….nč važen……jaz sem trenutek….le kdo bi mi kej hotu…….mi še na misel ne pride……ob vsej tej lepoti…in energiji……hahahahaha….

Pa zdele sedim…in klofam tole na lapi topi, pa mi uleti, da je res en poseben dan dones…..preprosto…..res se je začel čas obnovitve življenja…..enakonočje…. ne moremo zanikati…….pa premisljujem, pa mi uleti zdele, da verjetno vsi kej neodobravamo……sej…z neodobravanjem ni nč narobe v kolikor se skomunicira……, če pa je neodobravanje dolgoročno…..hahhaha….pa preide v zamero…..pol je pa čist vseeno ali je usmerjeno na človeka ali na sistem….oziroma…….na karkoli…….se pravi, če je zamera…to pomeni biti enostavno v stanju proti…..torej predstavlja zamera maxi, xxl del našega zmaterializiranega egota……..lohk čist komod rečemo……, da je zamera breme starih misli in čustev….preteklost……., pa seveda imamo zamere na kolektivni ravni, kakopak……ampak…….tkole, če pomislemo na zamero, to pravzaprav sporoča, da ima naš zmaterializiran ego prav in se s tem krepi……in zamera na enem področju, bo enostavno posrala tudi vsa druga področja……tako, da tele zamere d.o.o al pa zamera s.p…….hahaha so precej težka energija…….ki človeka vleče k tlom…….in zamere…seveda…..so preteklost…….ni druge……če jih sami nebi oživljali, bi bile mrtve….., kajti sama preteklost ….hahaha…..sploh nima nobene moči nad nami, da nebi živeli v sedanjosti……ampak….hahahaha…..ima energija zamer…….. prizadetosti….užaljenosti…..besa…..nemoči…….ta energija pa ima moč, da vas vleče iz tukaj in zdaj………zdej pa, če se komu še vedno da iti zamera d.o.o……pa te stvari….pol se oklepa svoje preteklosti……hahahaha….k hudič križa……pač…..nekdo …zgleda, da mora bit kriv……je ego tko določu……hahahaha……ta egomanija…….nikad…..kraja……tuki zavest nima kej delat…….

Drgač pa….hahaha….tkole….recimo….ko odkrijete pri sebi zamero……seveda bit popolnoma iskren do sebe…..zavedajte se samo misli….ki ohranja zamero……vi niste ta misel……… in sprovocirajte čustvo, ki paše zraven zamere…..in ne si zdej prizadevat odpustiti, ker je to spet prizadevanje, ker, če si morate fulll prizadevati za odpuščanje….pol je tako odpuščanje brez veze……odpuščanje se bo zgodilo samodejno……in sicer,……. ko vi ozavestite, da pač……. zamera nima drugega pomena,…… kot, da vam krepi vaš zmaterializiran ego,…… ki je pač vedno lačen…..hahahaha……če tkole pogledamo….prou vsak zmaterializiran ego zamenjuje mnenja in stališča z dejstvi….hahaha……..pač ne vidi razlike med dogodkom in svojim odzivom na dogodek…….nima teh očal……..preverjeno……….hahaha ………tako, da dejstvo in mnenje se lahko loči samo s pomočjo zavedanja………in….hahahaha…..nikakor ne mišlenja……samo s pomočjo zavedanja…..se lahko gleda na položaj na eni strani….in na drugi strani na jezo, bes, nemoč, ki jo čutite do svojega položaja……….zdele sem se spovnla, da sem nekje prebrala……hahaha, da je popolno poistovetenje s čustvi in mislimi enostavno norost………hahahaha……ni, da se neb strinjala……hahahaha……….

Tk, da dons je praznik…..po temi………gremo v svetlobo…….dejte opravit vsaj s kakšno zamero…….., ker je čist brez veze živet v energiji, ki vas vleče v preteklost, pol je pa čist vseeno za kakšen dogodek gre……tukaj in sedaj je praznik……..ne ga zamudit……...ne pozabite….ljubezen se ne spominja žalitev………ljubezen pozablja….

slismoHeart

Lepo je če deliš